Inlägg taggade med livet

Daylight and the sun

En lördag som känns lite som en söndag. Den där bonusdagen som sossarna har fått in i almanackan är en ganska trevlig idé. Frukosten är just uppäten, solen skiner och fåglarna kvittrar … livet känns ganska skönt ändå.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

Hög som ett hus

Jag vet inte riktigt vad som har hänt med mig. Jag har gått och blivit ”high on life” eller något sånt. Men det är så skönt att må så bra. Det är så skönt att solen skiner. Mitt humör verkligen är på topp. Kanske ledigheten fick mig utvilad. Kanske för att det är fredag. Kanske har tröttheten (förhoppningsvis) dragit åt helvete och jag får äntligen känna mig pigg, pigg, pigg.

Det är f-n en stor grej. En kors-i-taket-grej.

Det är också roligt när jag pratar i telefon med en av mina kollegor och jag kan retas och hacka på honom för att han idag ligger hemma i självömkan, fylleångest och baksmälla (vilket inte är en legitim orsak att vara hemma) över att han tydligen igår blev alldeles tokfull och gnällde över att trottoarerna var för smala för hans vinglande.

Det är skönt att inte vara i det läget och det är roligt att må bra.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Plätt

Idag känns allting lite lättare. Hela livet faktiskt. Det var bara lite jobbigt att gå upp ur sängen. Bilresan till jobbet flöt på bra och solen skiner. Gårdagens dåliga humör har åkt någon annanstans. Jag hoppas det är väldigt långt borta och att det inte kommer tillbaka. Helst aldrig.

Hoppas bara att jag inte jinxade den här dagen genom att skriva de här raderna.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,