Inlägg taggade med trötthet

24 hour party people

Gårdagen var alldeles ljuvlig med fest i stor trädgård och solsken ända till solen gick ner bakom hustak och trädtoppar. Glada vänner och vin, öl och grillad god mat. 

När kvällen kom och solen försvann – och temperaturen snabbt dalade – gick vi upp till Camilla och Peppe och värmde oss med mer vin, öl, kaffe och annat gott ända till sena natten.

Idag har däremot tröttheten varit över mig som en stor blöt filt. Man skulle nästan kunna säga att jag har varit halvt medvetslös.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Fredagströttheten.

Jag gick bort till Valven en sväng. After Work i glada vänners lag hägrade – som en tröst för snöandets retfulla idioti – och det är ju märkligt hur tröttheten varje fredag smyger sig på. Efter en halv öl var jag nästan redo för sängen. Nu blev det inte riktigt så, men tre öl senare är jag hemma och det kanske inte är sängen, men väl soffan … och en chokladbit till det.

Godnatt, vi ses i morgon.

Läs andra bloggar om , , , , , , , ,

En helt vanlig måndag, utan jeans.

Som vanligt en måndag är jag lite småseg. Lite för att jag just har ätit lunch, men mest tror jag det är för att jag vaknade så konstigt i morse. Vid sex ungefär. Oförstående över varför och hur. Det kanske var ljud. Kanske var det en dörr som smällde, en högljudd bil eller något annat som mina öron inte kände igen. Jag är känslig för ljud när jag sover … lättväckt … i alla fall när det är ljud som jag inte känner igen. Kanske är tröttheten över mig för att jag somnade om. För egentligen borde jag kanske gått upp då vid det första uppvaknandet. Även om sängen som vanligt kändes skönare.

Min kollega blev lite förnärmad förut när jag kallade honom för en ”fashion fuck-up”. För skorna som han valt till sin kostym inte är … som sig bör. Vi beslutade nämligen i förra veckan att den här veckan ska vara en ”no-jeans-week”. För att jeans är lite tjatigt och … vanligt. För variationens skull. För att det är en kul grej. Som inte är helt enkel när nästan alla byxor jag har är just jeans.

Klicka här och ge mig en ny röst.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Är det fredag?

Jag har problem med min blogg för tillfället … eller mitt bloggande kanske jag ska säga. Vad jag ska fylla den med. Orden. Eventuella bilder. Det känns som om allt går på repeat för tillfället, en oändlig ström av repriser och upprepningar.

Förresten så känns det inte som fredag idag av någon outgrundlig anledning. Jag vet inte varför, men kanske för att morgonens trötthet var större än vad den brukar vara på fredagar. Fredagar som i vanliga fall är veckans bästa dag (typ). Men det kommer nog. Det brukar göra det.

Den där bloggtorkan kommer och går hela tiden. Jag kanske vaknar till liv igen snart. Bloggmässigt alltså. Våren är ju på väg … i morse reagerade jag på hur ljust det har blivit på morgnarna. Sakta men säkert närmar vi oss de rätta årstiderna och det gillar jag … och då kanske mitt bloggande också vaknar till liv.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Hög som ett hus

Jag vet inte riktigt vad som har hänt med mig. Jag har gått och blivit ”high on life” eller något sånt. Men det är så skönt att må så bra. Det är så skönt att solen skiner. Mitt humör verkligen är på topp. Kanske ledigheten fick mig utvilad. Kanske för att det är fredag. Kanske har tröttheten (förhoppningsvis) dragit åt helvete och jag får äntligen känna mig pigg, pigg, pigg.

Det är f-n en stor grej. En kors-i-taket-grej.

Det är också roligt när jag pratar i telefon med en av mina kollegor och jag kan retas och hacka på honom för att han idag ligger hemma i självömkan, fylleångest och baksmälla (vilket inte är en legitim orsak att vara hemma) över att han tydligen igår blev alldeles tokfull och gnällde över att trottoarerna var för smala för hans vinglande.

Det är skönt att inte vara i det läget och det är roligt att må bra.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Jag kan inte sova!

Jag gillar inte det faktum att jag nu under jul- och nyårsledigheten har vänt på dygnet så mycket att jag trots försök att lägga mig skapligt flera kvällar, inte har ett uns av trötthet i mig nu när jag skulle vilja ha det.

Jag ser minutrarna sakta ticka förbi och tankar som far runt i huvudet, säger till mig att nu borde jag somna snart. Nu. Om bara en alldeles liten stund. Om jag vänder på mig – igen och igen och igen – så somnar jag nog. Nu då? Nu?

Det gör jag inte.

Så jag tar upp boken ännu en gång för att försöka läsa mig sömnig, men det är dödsdömt redan från början eftersom boken är alldeles för bra och intressant, så istället blir det ytterligare en timma utan sömn.

Till slut ställer jag klockan för att tvinga upp mig själv ganska tidigt. Kanske funkar det bättre för att vända tillbaka dygnet. Sen sätter jag på radion på låg volym för att stänga ute bruset från omvärlden.

Nu hoppas jag på sömn.

Klicka här och ge mig en röst! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Sista dagen på året?

Efter att jag gått upp, duschat och allt det där slog som vanligt tröttheten mig på käften. Men det gör inte så mycket idag, för det här kan vara den sista dagen i år som jag jobbar. Förhoppningsvis. Hur mycket jag än gillar mitt jobb, så gillar jag julledighet mer … och om jag inte behöver jobba i morgon så stannar jag hemma, låter bli, inleder min julledighet och julfirande.

Det ska bli skönt.

Klicka här och ge mig en röst! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Nu är jag trött igen.

Vi hade lite julmys med jobbet idag. En massiv jullunch i form av ett julbord. Och nu såhär efteråt slog tröttheten till mig med sin feta slägga. Att sova middag skulle vara ganska skönt.

Klicka här och ge mig en röst! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,

Att lyckas med det omöjliga

Det där jag skrev igår om att jag ska bli en bättre människa.

Fuck it.

När klockan ringde i morse kändes det otroligt jobbigt att vakna. Allt smör i Småland kunde få mig att ligga kvar. Av någon anledning lyckades jag ta mig upp ur sängen i alla fall. Vilket i och för sig är värt ett bragdguld eftersom det egentligen var omöjligt.

BloggRegistret.seGlöm inte att klicka på den svart/vita!
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , ,

Humör- och trötthetskurva

På det ljusa halvåret ligger kanske de låga dipparna lite högre upp. Men annars ser den ungefär likadan ut varje vecka. Året runt. Jag tror man ganska tydligt kan se det i mina inlägg också.

BloggRegistret.seKlicka på den svart/vita rutan och ge mig din röst!
Läs andra bloggar om , , , , , , , ,