Inlägg taggade med fågelkvitter

I like it, I love it

Tjirp tjirp låter fåglarna i trädet utanför kontoret. Solen skiner och det känns nästan som sommar när man tittar ut genom fönstret. Det känns nästan som fredag också … nämen, vänta lite … det är ju fredag … och om fredagar tycker jag!

Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

Daylight and the sun

En lördag som känns lite som en söndag. Den där bonusdagen som sossarna har fått in i almanackan är en ganska trevlig idé. Frukosten är just uppäten, solen skiner och fåglarna kvittrar … livet känns ganska skönt ändå.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

I smell trouble

Det är ljuvligt ute. Strålande solsken. Det är varmt, skönt och klarblå himmel. Fåglar kvittrar och träd som knoppas, på väg att brista ut i grönska … och så den omisskänliga doften av gödsel över sta’n. Linköping doftar idag som en bondgård.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , ,

Från det ena till det andra

Dagen började så fint och jag kände mig nästan på bra humör. När jag gick till bilen så sken solen och fåglarna kvittrade. Efter sex-sju kilometers åkande sjönk humöret och det blev som en grå gröt som mötte mig. Grå dimma och grå tjocka tunga moln. Det blev liksom … mörkt. Så fortsatte det och är nu. Kontoret känns mörkt fast lamporna lyser.

Läs andra bloggar om , , , , , , , ,

It's gonna be so good now

Mummy…
Daddy…
The day is full of birds
Sounds like they’re saying words 

Jag står ute i solen, känner hur den tinar upp mig, lyser på mig med värme. Fåglarna kvittrar, duvorna kurrar och det doftar som av sommar. Fåglarnas sång får mig att tänka på Kate Bush och hennes senaste album Aerial som jag såg fram mot så mycket, hade så höga förväntningar på och faktiskt, inte tyckte var så himlastormande bra som jag hade hoppats att det skulle vara. Men första låten, Prelude, på den andra delen är riktigt fin. Det är en minut och 26 sekunder kärlek.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

Det finns mer hopp (bild)

Det kanske är en sån där liten knopp som sitter där under hela vintern, men när solen skiner som den gör idag så vill jag se vårtecken vart jag än vänder mig. Glädjen liksom spritter i kroppen.

Rösta på mig! … och sen borde du skriva upp dig och vara med på Earth hour den 29 mars 2008! Andra bloggar om: , , , , , , ,

Det finns hopp

Det är lite tidigt för det, men det är nästan så att jag får lite vårkänslor idag. Solen skiner, fåglarna kvittrar och i morse när jag satte mig i bilen var det ljust ute. Ljust, på riktigt.

Rösta på mig! … och sen borde du skriva upp dig och vara med på Earth hour den 29 mars 2008! Andra bloggar om: , , , ,