Inlägg taggade med frukost

En ledig fredag.

Sovmorgon idag. Frukosten är uppäten, skägget är rakat, huvudet är snaggat och kroppen är duschad. Nu är jag redo för en ny dag.

Läs andra bloggar om , , , , , ,

Don't know what to do

Söndag morgon och frukosten är just uppäten. Knäckebröd av den där goda sorten, vad de nu heter. Sitter och funderar på vad jag ska hitta på idag. Först ska jag i alla fall ta en dusch och klä på mig. Inte samtidigt dock.

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Daylight and the sun

En lördag som känns lite som en söndag. Den där bonusdagen som sossarna har fått in i almanackan är en ganska trevlig idé. Frukosten är just uppäten, solen skiner och fåglarna kvittrar … livet känns ganska skönt ändå.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

Svansjön

Morgon. Frukost. Dusch. Fika. Strosa. Hej svan. Strosa. Påskgodis.

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Lördag och morgon

Idag vaknade jag visst lite tidigt. Klockan är nio och frukosten är uppäten. Kanske borde jag ta en vända till den där butiken där jag har presentkort och använda upp dem innan de går ut. Det vore ju nämligen dumt om de gjorde det. Lite som att slänga pengarna i sjön.

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Je suis merveilleux

Det är lördagsmorgon (om du nu hade missat det) och jag har precis ätit upp min frukost. Solen skiner och allt känns ganska bra och idag mina kära vänner och bekanta, är jag underbar!

…och då menar jag inte att jag springer omkring Kalle Anka-style utan byxor.

Klicka här och att ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

Janne es muy bueno.

Jag är uppe, men har riktigt inte vaknat till liv än. Det är på gång. Frukosten är uppäten och jag är lite sådär lagom småtrött som man kan vara innan man har kommit igång.

Ute ligger nyfallen snö på marken. Den kom igår kväll och när jag såg det så förbannade jag vädergudarna. Snön kommer ju vara borta innan dagen är slut, men ändå. Jag är så oändligt trött på vintern.

Klicka här och ge mig en helt ny röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Life is great!

Lördagsmorgon. Finns det något skönare … att slippa den där ilskna väckarklockan och istället få vakna av sig själv … och när man vinklar upp persiennerna ser man ett alldeles fantastiskt toppenväder med strålande solsken och klarblå himmel. Frukosten är uppäten och om en liten stund ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.

Ibland känns allt bara … toppen.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , ,

Nöff nöff

Jag behövde tydligen sova ikapp eller något sånt. För trots gårdagens sovande i soffan mest hela kvällen, så sov jag som liten en gris i natt. 

Idag skiner solen. Gött! Jag har saknat den. Synd bara att det ska vara så in i helvetes kallt ute.

Men nu, frukost.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

I en perfekt värld

Min gode vän Ostar åkte med mig i morse. Vi pratade om hur skönt det skulle vara om det fanns ett expresståg mellan byn och Linköping. Där man serverades en perfekt frukostbuffé varje morgon och där Gösta Ekman sitter och läser högt ur morgontidningen, så att man slapp att läsa den själv. Och 20 minuter (vilket skulle vara en lagom tid för lite frukost) efter att man hade klivit på tåget, var man framme. Allt skulle naturligtvis vara gratis också.

Drömma kan man ju göra i alla fall.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , ,