Inlägg taggade med sol

Det ena, istället för det andra

Måndag och solen skiner som f-n. Det ska bli en sån där varm och härlig dag. Inte bara ska, det är det redan. Att jag istället för att sitta inne på kontoret och jobba hellre skulle vilja vara ledig och sitta i en park någonstans och jäsa säger sig väl nästan självt.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

En försmak av sommaren

I lite över tre timmar har jag suttit nere på Myntbacken i den här stolen. Njutit av solen, glada vänner, dagstidningsskräp, kortspel, musik och ett glas rosévin. Det är som om sommaren redan har hittat hit.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

Efter jobbet efter ölen

Gårdagen slutade med en ”After work” som slutade med en god middag som slutade med en öl på en solens sista uteservering. Och när den försvann (solen alltså) satt jag och hackade tänder av köld. Då gick jag hem.

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

På A svarar jag B och C kan jag inte.

Ibland känns vägen hem så oändligt lång. Regnade gjorde det också. Så där till och från. Ena stunden sken solen så glatt och i nästa stund spöade regnet. Hårt.

När jag kom hem hittade jag ett tjockt brev i brevlådan. SCB tycker tydligen att jag är statistiskt intressant (eller har snarare slumpat fram mig) och vill att jag ska sitta och kryssa i 20 sidor med svar på deras frågor. Hmm. Jorå, jag kan väl vara en siffra i statistiken.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

Panda

När jag såg mig i spegeln i morse var det nästan med ett litet fniss. Eftersom jag har varit ute i solen ganska mycket i helgen har jag nu fått en fin rödbrun solbränna i ansiktet. Och det ser ju ganska bra ut. I alla fall om man bortser från att det över näsan går en väldigt tydlig skarv efter solglasögonen och att jag runt ögonen är mer eller mindre vit.

Som en inverterad panda ungefär.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

I smell trouble

Det är ljuvligt ute. Strålande solsken. Det är varmt, skönt och klarblå himmel. Fåglar kvittrar och träd som knoppas, på väg att brista ut i grönska … och så den omisskänliga doften av gödsel över sta’n. Linköping doftar idag som en bondgård.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , ,

Rigor Mortis

Ooops, nu har jag gjort det igen. Sovit på något märkligt sätt med huvudet på kudden. Eller vid sidan av. Eller kanske i sömnen puttat bort den helt och hållet. Nacken är spänd som en fiolsträng. Eller kanske inte riktigt, men litegrann.

Idag känns allt lite sådär härligt på något odefinierbart sätt, trots nacken. Kanske är det för att solen skiner igen. Jag blir ju glad då. Mitt humör påverkas ju ganska mycket av vädret (som du vet). Som grädde på moset ska helgen tydligen bjuda på både strålande solsken och värme.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

On my balcony

Ett skitlångt hus med skitmånga balkonger. Även om det inte är de vackraste så skulle jag faktiskt kunna tänka mig att sitta på en sån, med en kaffe i handen och njuta av solen och värmen som faktiskt finns där när vinden håller sig stilla.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Sun hits the sky

När jag kom hem efter onsdagsfika och en runda i matbutiken såg jag att några små solar hade landat på marken utanför mitt hus. Det tyckte jag var trevligt.

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Eh, vadå väder?

Det är på något sätt väldigt roligt när lokaltidningen ställer dagens fråga ”Njöt du av solen i helgen” och ett av svarsalternativen är ”Vet inte”.

Ännu roligare är det när man ser att två personer verkligen har svarat just ”Vet inte” på frågan. Kanske vet de inte att det var väder över huvud taget.

Bilderna är saxade från MVT. Läs andra bloggar om , , , , , , , ,