Inlägg taggade med hacka

In the name of the father

Fika i solen på GKs uteservering. Strosande längs vattnet. Mamma svan ligger på samma ställe som hon gjort förut och går man för nära kommer pappa svan i en rasande fart för att se till att man inte kommer närmare.

Sen spenderade jag en timma i brassen på terassen. Hörlurar med bra musik och varm sol gör att jag nästan somnar en liten stund. Idag fyller förresten min fina pappa år, så ett stort grattis till honom!

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Hög som ett hus

Jag vet inte riktigt vad som har hänt med mig. Jag har gått och blivit ”high on life” eller något sånt. Men det är så skönt att må så bra. Det är så skönt att solen skiner. Mitt humör verkligen är på topp. Kanske ledigheten fick mig utvilad. Kanske för att det är fredag. Kanske har tröttheten (förhoppningsvis) dragit åt helvete och jag får äntligen känna mig pigg, pigg, pigg.

Det är f-n en stor grej. En kors-i-taket-grej.

Det är också roligt när jag pratar i telefon med en av mina kollegor och jag kan retas och hacka på honom för att han idag ligger hemma i självömkan, fylleångest och baksmälla (vilket inte är en legitim orsak att vara hemma) över att han tydligen igår blev alldeles tokfull och gnällde över att trottoarerna var för smala för hans vinglande.

Det är skönt att inte vara i det läget och det är roligt att må bra.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,