Inlägg taggade med måndagsmöte

On my way to work

Måndag. En ny dag och en ny arbetsvecka. När jag kommer till jobbet tar jag mig en kopp kaffe, sen sätter jag mig där uppe, kollar mailen – inget intressant har trillat in under helgen. Jag fixar och donar lite och väntar på måndagsmötet. När det är klart, sätter jag igång med olika saker.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,

Måndag … bla bla bla…

Ny dag, ny vecka och ny (nåja) månad. Ute är det strålande solsken och ganska kallt. Rutorna på bilen fick skrapas i morse och nu står kaffet bredvid mig igen och kollegan Classe snålar inte när han brygger dagens första kanna. Det är starkt. Vaknar man inte till liv av det så kanske man är lite död, eller nåt. Inte för att det gör mig någonting, jag gillar starkt kaffe och mjölken jag har i mildrar allting i alla fall. Snart är det måndagsmöte och sen ska jag väl sätta igång med saker och ting. Jobb alltså.

Klicka här och klicka här också så att jag klättrar uppåt på listan!
Skriv upp dig för att vara med på Earth hour den 29 mars 2008! Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , ,

Kan inte somna, måste somna

Första dagen på flera veckor som väckarklockan ringde och hade jag inte haft svåra problem med att somna igår kväll skulle jag säkert klivit upp ur sängen utan några större problem, man brukar ju fixa det ganska enkelt första dagen. Värre lär det säkert bli i morgon. Men igår kväll. Att somna – det var f-n ta mig nästan omöjligt. Först läste jag en timma, som vanligt lade jag ifrån mig boken, släckte lampan och vände mig om, och vände mig om igen … om och om igen. Minutrarna tickade långsamt iväg, en efter en. Efter en timma var jag tvungen att gå upp en liten stund för att tömma huvudet och glömma tanken ”måste somna, jag måste somna”. Sen la jag mig igen, läste en stund till och vid halv två-tiden kände jag äntligen ögonen bli sådär tunga.

Efter att jag väl somnat så drömde jag i natt att jag hade värsta sexpacket på magen. Den var jätteplatt … med rutor (som jag tro’t eller ej faktiskt har haft en gång i tiden … även om det nog mest berodde på att jag var smal som en straffånge när jag var i tonåren). Men drömmen triggades troligen av en naturlig orsak: min förkylningshosta som jag haft den senaste veckan har gjort att jag har träningsvärk i magen av alla hostattacker.

Nu är det arbete som gäller … typ … alldeles snart är det dags för måndagsmöte och efter det är det troligen bara att sätta igång.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , ,