Inlägg taggade med vakna

God morgon världen…

…och vilken morgon sen. Svårvaknad var jag som vanligt, men det är ju inte mycket att orda om. Det känns lite som fredag idag eftersom det är röd dag i morgon. Najs!

Sen ser jag att ett lagförslag i Texas vill tillåta collegestudenter att bära vapen på campus (eller i alla fall att förbjuda skolorna att förbjuda vapen) … och jag dånar lite när jag ser den där artikeln … only in America tänker jag. Only in America.

(Tack Lindalein för tipset!) Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , ,

Waking up

Ough, det var svårt att vakna i morse. Trots att det inte är speciellt bra för uppvaknandet, så gick snoozeknappen varm när klockan ringde om och om igen. När persiennerna vinklades upp såg det grått och trist ut. Kanske är det därför allt känns lite sådär idag.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

In the arms of sleep

Jag vaknade i natt med en djävulusisk smärta i armen. Kanske hade någon smugit sig in i sovrummet och drämt till en stor slägga på den. Eller kanske var det bara så att jag hade legat på den på något dumt sätt. När jag vaknade märkte jag dock att jag låg och spände armen allt vad jag orkade och kunde knappt räta ut den för att det gjorde så ont. Kanske var det så att jag körde något slags träningsprogram i sömnen och fick en liten kramp på köpet.

Det vore i alla fall väldigt bra om det var så … att träna i sömnen … tänk om det kunde bli en vana.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , ,

Up the morning

Sovmorgon … pffft … och vem tror du vaknade precis som vanligt i morse? Ja just det … jag! Om man nu har lite sovmorgon och vill sova lite längre än vanligt, ställer om den ena väckarklockan så är det en ganska bra idé om man ställer om den andra också (ja, jag har två väckarklockor). Naturligtvis somnade jag om efter en stund. Men rytmen rubbades och den där sovmorgonen som jag hade hoppats på blev inte riktigt av.

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Head to toe

När jag tittade ner på en av mina tår så såg det inte bra ut. Nageln hade hamnat snett och trängt igenom huden och köttet så att det var ett stort sår. Huden liksom hängde utanför. Nageltrång på det värsta tänkbara sättet tänkte jag. När jag vaknade var jag tvungen att kolla på min tå och se hur den såg ut.

Den var helt normal.

Undrar vad den drömmen betyder – att jag inte ska ha för tajta skor?

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , ,

Lördag och morgon

Idag vaknade jag visst lite tidigt. Klockan är nio och frukosten är uppäten. Kanske borde jag ta en vända till den där butiken där jag har presentkort och använda upp dem innan de går ut. Det vore ju nämligen dumt om de gjorde det. Lite som att slänga pengarna i sjön.

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Onsdagsmorgon

Klockan ringde med sin hemska signal och då gick jag upp nästan på en gång. Jag var bara tvungen att ligga kvar i ett par minuter och halvslumra en stund först. Solen skiner idag och då känns allting lite bra igen. Det brukar göra det när solen skiner.

Klicka här och att ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Något annat.

Det är måndagsmorgon och det där jag brukar skriva om; trötthet och svårigheter att vakna är precis det du trodde att jag skulle skriva om, men jag struntar i det idag. Jag glädjer mig istället åt att solen skiner.

Klicka här och att ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

Om morgonens svårigheter, för sjuttioelfte gången.

Jag undrar vad det är som gör att man är så olika trött olika morgnar? Jag går ju och lägger mig samma tid varje kväll, sover oftast som en liten gris, klockan ringer som vanligt samma tid varje morgon, men ändå är vissa dagar mycket värre än andra.

Varför?

I morse till exempel. Fredag och allt, då brukar jag vakna lite lättare, lite gladare av vetskapen att det är fredag. Fredagar är ju toppen. Men inte alls idag. Jag var snarare som någon som väckts från de döda, fast bara halvvägs.

Klicka här och ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , ,

Janne es muy bueno.

Jag är uppe, men har riktigt inte vaknat till liv än. Det är på gång. Frukosten är uppäten och jag är lite sådär lagom småtrött som man kan vara innan man har kommit igång.

Ute ligger nyfallen snö på marken. Den kom igår kväll och när jag såg det så förbannade jag vädergudarna. Snön kommer ju vara borta innan dagen är slut, men ändå. Jag är så oändligt trött på vintern.

Klicka här och ge mig en helt ny röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,