Inlägg taggade med kaffekopp

On my way to work

Måndag. En ny dag och en ny arbetsvecka. När jag kommer till jobbet tar jag mig en kopp kaffe, sen sätter jag mig där uppe, kollar mailen – inget intressant har trillat in under helgen. Jag fixar och donar lite och väntar på måndagsmötet. När det är klart, sätter jag igång med olika saker.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,

Inte den bästa start på dagen.

Det är torsdagsmorgon och efter att ha hällt upp kaffet, tillsammans med mjölk och en sockerbit, i en kopp, så tänker jag gå och sätta mig vid mitt bord. Kollegans hund står i vägen så jag får lirka mig på sidan nerför tre-stegs-trappan och där står visst en skål med vatten som jag inte ser, snubblar på och skvätter ut en hel del av innehållet i koppen, på golvet och på mitt ena ben. Hunden står och dumglor och undrar säkert inte vad som hände … bryr sig inte alls om att mitt ena byxben nu ser ut att ha något slags camouflage-mönstrat jeanstyg. Snyggt liksom. F-n.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Skit också!

Fuck! säger jag rakt ut i tomma luften och stänger kylskåpsdörren. Sen tar jag min kaffekopp – utan mjölk i – och går till mitt skrivbord och sätter mig. Kaffet bara står där, jag dricker det inte. Jag vill inte ha det. Finns det ingen mjölk så kan det lika gärna kvitta. Jag gillar inte kaffe utan mjölk. Men så hör jag nerifrån kollega Classe säga ”Jag går och köper bröd” vilket samtidigt betyder att han även köper mjölk och mitt humör stiger igen.

Gör mig nu en tjänst genom att klicka här och sen klicka här också så att jag klättrar uppåt på listan! Skriv upp dig för att vara med på Earth hour den 29 mars 2008! Andra bloggar om: , , , , , ,