Inlägg taggade med mail

On my way to work

Måndag. En ny dag och en ny arbetsvecka. När jag kommer till jobbet tar jag mig en kopp kaffe, sen sätter jag mig där uppe, kollar mailen – inget intressant har trillat in under helgen. Jag fixar och donar lite och väntar på måndagsmötet. När det är klart, sätter jag igång med olika saker.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,

Tear stained letter

Mailen på jobbet är för tillfället uppfuckad bortom all rim och reson. Den fungerar inte helt enkelt och även om jag egentligen inte direkt väntar på några mail så känner jag mig lite handikappad. Ungefär som när man glömmer mobilen hemma.

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Torsdag morgon och klockan är 08:54

Vad ska jag säga … jag har ingenting att säga. Jag är tom. Tom i bollen. Empty in my head. Leere in meinem Kopf. Vide dans ma tête. Leeg in mijn hoofd. Vuoto nella mia testa. 

Funderar på om mitt förstånd är intakt … och eftersom jag tänker den tanken så antar jag att det är det.

Jag dricker mitt morgonkaffe och kollar mailen precis som vanligt. Sen stirrar jag ut i tomma intet en sekund eller två.

Klicka här och ge mig en röst en gång till. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kolla, jag dansar!

Robin mailade över en liten gif-animation han hade hittat i sina gömmor från en gång för länge sedan. Det är jag som dansar på något märkligt sätt. Med keps och tjockstickad tröja. Kanske för tio år sedan eller något sånt. Jag fnissar lite när jag ser den.

Klicka här och ge mig en röst en gång till. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

Större, längre och bättre

Vår mail på jobbet är knasig. Spam-filtret är för tillfället ur funktion och in ramlar det ena erbjudandet efter det andra. Jag ser i ämnesraden att jag uppenbarligen inte duger som jag är. För jag ska ”ge henne något att stöna om” och skaffa mig ”en massiv bula” och självklart gillar tjejer killar med ”stora tillgångar”.

Frågan jag ställer mig är om det verkligen finns folk som är så lättlurade (korkade) att de fortfarande går på de där erbjudandena om piller, pulver och salvor som förlänger kuken eller får den att stå längre och bättre … eller rent allmänt löser alla sexuella problem. Det känns som att folk 2009 borde ha fattat att allt är bluff och båg. Men icke. Uppenbarligen finns det några puckon som tydligen går på den där skiten. Eftersom spammailen fortsätter att ramla in.

Klicka här och ge mig en röst till. För visst är det väldigt mycket roligare om jag hamnar jättehögt på listan! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

He's nuts. He's crazy in the coconuts.

Jag fick ett mail* från Jamie T idag med en mp3 från hans kommande album och jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om den. Den är lite speciell. Man kanske till och med kan säga att den är helt bananas.

* Att det där mailet samtidigt skickades ut till tusentals andra människor är väl i sammanhanget ganska ointressant. Eller? Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

Facefuck

Facebook. Suck. Det är ju ett jäkla påfund. Det dimper ner ett mail när jag blir taggad i ett foto och de senaste dagarna har två bilder dykt upp. Två bilder där jag inte ser ut som jag vill.

Fast uppenbarligen ser jag ju ut som jag gör på de där bilderna (skit också). Men det finns ju smickrande bilder och så finns det bilder som inte är så smickrande (photogenique, I think not). Som de här två. Det är två bilder som gärna får bli raderade för all framtid. Två bilder där jag faktiskt ser helt jävla bananas ut. På den ena likblek, rödflammig, förvirrad och efterbliven. På den andra som Jabba the Hut; ett enormt fläskberg med ett lustigt ansikte.

Och alla som har möjlighet att se min profil där på ansiktsboken kommer givetvis att gå in och kolla. Men gör inte det. För det är inte jag på de där bilderna. Det är någon annan. Någon som liknar mig litegrann, men ändå inte.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Årets fetaste månad?

Igår skickade jag ett mail till SCB med frågan om när på året man är som fetast, eftersom ryktet säger att vi alla tydligen ska vara det i november/december. Idag kom svaret:

Hej Janne

SCB har ingen statistik på just det.

Skickar en länk där resultatet från undersökningen om levnadsförhållanden presenteras och där du hittar den statistik som vi har på området.

Vänliga hälsningar,
Eva
Statistiska Centralbyrån

Så, nu vet vi alla svaret på den frågan. Eller inte.

BloggRegistret.seGe mig din röst – klicka på den svart/vita här till vänster! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

En tisdagsmorgon och en Spotify-inbjudan.

Tisdagsmorgon och det känns ganska okej. Jag är inte på dåligt humör. Jag är inte dödligt trött. Jag känner mig nästan okej – och bara det är väl nästan värt ett kors i taket.

Jag trodde det skulle vara massor med folk som ville ha en Spotify-inbjudan. Men så var det ju inte. Kanske är alla redan användare till detta fantastiska lilla musikprogram. Sofia får i alla fall den inbjudan som jag hade att dela ut, för hon tycker att jag är ”tuff och ball” … så varsågod Sofia, den ligger i din mail!

Edit: Jag har inga inbjudningar kvar att dela ut!

BloggRegistret.seGe mig din röst – klicka på den svart/vita här till höger! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,

Mobilkamera och ett mail.

Mobiltelefoners kameror är ju ett gissel. Helt plötsligt när man kanske är lite på lyset så är det någon som halar fram mobilen och knäpper ett sånt där kort man helst vill ska raderas så fort det bara är möjligt. Jag fick ett mail nyss, som innehöll just en sån där bild. En bild där jag milt sagt ser väldigt berusad ut … och som om inte det var nog ser jag allmänt retarderad ut, är sådär fylleröd i ansiktet och ser ut att ha världens längsta näsa. Ett typiskt kort man gärna skulle sett raderat istället för bifogat i ett mail.

Subject: Nu jävlar är det dags!!
From: Johan
Date: Fri, October 24, 2008 12:02

Tjena Janne!
Idag smäller det enligt nedanstående specifikation:
Först börjar vi med lite malthaltig dryck!
Sedan fortsätter vi med läskande drinkar typ Vodka lime.
Sedan får du upp färgen i nyllet som så här:

After work på valven eller?

Med vänliga hälsningar
Johan

Jag kan ju dessvärre inte säga så mycket egentligen eftersom jag själv envisas med min kamera i tid och otid.

…och Johan, självklart ska vi till Valvens ”After Work”, men de där drinkarna får vi se vad som händer med!

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,