Inlägg taggade med bilder

Jobbelidoodaa

Idag på jobbet fortsätter jag – typ – med det jag höll på med igår. En mapp med bilder, de flesta är genomgångna och kollade. Nu är det mest layout och texter som justeras och fixas med …  och ett antal små noteringar om saker som måste göras. Jag är ganska effektiv såhär på förmiddagen. Samtidigt som jag gör det där ska jag göra en annons, PDF:a hela schabraket, trixa med typografin, gå på toa, e-posta, få ordning på en hemsida, läsa en tidning, göra en dekal, dricka kaffe…

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

Bilder, en jäkla massa bilder

Jag sitter på jobbet och går igenom bilder. En sisådär 500 stycken bilder som alla måste kollas noggrannt om de fungerar att använda. Jag kan inte påstå att jag tycker det är roligt. Dessutom är det ganska tidsödande.

Förresten så verkar ni inte tycka om bloggens nya utseende. Hmm. Jag får se om den blir kvar eller om jag ska hitta på något annat.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

Set adrift on memory bliss


Övre raden: Ungefär 2-3 år, ca 7, ungefär 16 (damn, de solbrillorna alltså!) och 18 år. Undre raden: Runt 20, 22 och spelat svårmodig, 29 och sista bilden är från förra året.

En av mina Facebookvänner hade lagt ut ett gammalt klassfoto från 80-talet där jag fanns med och såg ung och oförstörd ut. Knasig frisyr, men ung och oförstörd. Då kollade jag igenom mitt gamla bildarkiv och hittade bilder från förr till nu.

Jag vet inte riktigt vad som hände på vägen, förutom en bruten näsa.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , ,

The neverending story

Morgon igen och en helt vanlig sådan. Svårstartad (såklart) och redan torsdag. Det var väldigt vad den här veckan gick fort – vilket inte är så konstigt eftersom det var röd dag i måndags.

Idag blir det nog ganska mycket retusch för min del. Fem bilder som ska bli en. Klurigt, men ändå ganska skönt att sitta och pilla med.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

Kaffe och årets bilder

Solskensdagen fortsätter. Först en fika på GK i fina vänners lag. Efter det strosade vi ner till Leksaksmuseet och Årets bild-utställningen.

En hel del intressanta, spännande och tänkvärda bilder. Utställningar av de olika fotograferna är spridda runt sta’n och vi var och kollade på några av dem.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Är det fredag?

Jag har problem med min blogg för tillfället … eller mitt bloggande kanske jag ska säga. Vad jag ska fylla den med. Orden. Eventuella bilder. Det känns som om allt går på repeat för tillfället, en oändlig ström av repriser och upprepningar.

Förresten så känns det inte som fredag idag av någon outgrundlig anledning. Jag vet inte varför, men kanske för att morgonens trötthet var större än vad den brukar vara på fredagar. Fredagar som i vanliga fall är veckans bästa dag (typ). Men det kommer nog. Det brukar göra det.

Den där bloggtorkan kommer och går hela tiden. Jag kanske vaknar till liv igen snart. Bloggmässigt alltså. Våren är ju på väg … i morse reagerade jag på hur ljust det har blivit på morgnarna. Sakta men säkert närmar vi oss de rätta årstiderna och det gillar jag … och då kanske mitt bloggande också vaknar till liv.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Facebooks villkor.

Något som ofta förvånat mig är hur frikostigt folk laddar upp bilder (eller vad det nu må vara) på sig själva, sina barn och vänner på Facebook. Det är väl känt sen länge att när man godkänner användarvillkoren, så tillåter man Facebook att använda dina grejer lite som de behagar.

Att de nu tydligen har ändrat villkoren så att de gäller även om du raderar ditt konto är ju däremot väldigt osnyggt.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

…och på det femte…

Det verkar som om vår servicekille har lyckats. Inte med att laga servern, men i alla fall med att föra över informationen som finns på den. Och med information menar jag alla jobb, bilder och andra grejer som ligger där.

Om du lyssnar riktigt noga kan du nog höra en riktigt stor suck av lättnad.

Klicka här en gång till och ge mig ännu en röst. För visst är det mycket roligare om jag hamnar högt upp på listan!

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Facefuck

Facebook. Suck. Det är ju ett jäkla påfund. Det dimper ner ett mail när jag blir taggad i ett foto och de senaste dagarna har två bilder dykt upp. Två bilder där jag inte ser ut som jag vill.

Fast uppenbarligen ser jag ju ut som jag gör på de där bilderna (skit också). Men det finns ju smickrande bilder och så finns det bilder som inte är så smickrande (photogenique, I think not). Som de här två. Det är två bilder som gärna får bli raderade för all framtid. Två bilder där jag faktiskt ser helt jävla bananas ut. På den ena likblek, rödflammig, förvirrad och efterbliven. På den andra som Jabba the Hut; ett enormt fläskberg med ett lustigt ansikte.

Och alla som har möjlighet att se min profil där på ansiktsboken kommer givetvis att gå in och kolla. Men gör inte det. För det är inte jag på de där bilderna. Det är någon annan. Någon som liknar mig litegrann, men ändå inte.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Måndagsmorgon

Jag behöver väl inte berätta att jag är trött. Du förstår och vet i alla fall eftersom du säkert känner likadant. För visst hade det varit väldigt skönt att ligga kvar i sängen en extra timma. Fast lite trevligt är det ändå såhär på morgonkvisten, solen skiner och då blir jag lite gladare.

Idag ska jag, bland annat, leka fotograf igen och knäppa lite bilder på en vaxduk. Visst låter det spännande!

BloggRegistret.seKlicka på den svart/vita rutan här bredvid, gör det. Det är bra att du gör det för då blir jag glad! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,