Inlägg taggade med slump

På A svarar jag B och C kan jag inte.

Ibland känns vägen hem så oändligt lång. Regnade gjorde det också. Så där till och från. Ena stunden sken solen så glatt och i nästa stund spöade regnet. Hårt.

När jag kom hem hittade jag ett tjockt brev i brevlådan. SCB tycker tydligen att jag är statistiskt intressant (eller har snarare slumpat fram mig) och vill att jag ska sitta och kryssa i 20 sidor med svar på deras frågor. Hmm. Jorå, jag kan väl vara en siffra i statistiken.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

Kvällens låt

Hemmakväll och som av en slump så trillade jag över mina gamla barndomsfavoriter och en av deras bästa låtar. Kanske lite omodern men visst håller den fortfarande … eller är det kanske nostalgin från min barndom som spelar mig ett spratt eller Fridas metalliska stämma? Kvällens låt får i vilket fall som helst bli ”The Visitors” med ABBA.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

Tjohoo!

Min gode vän Micke ringde nyss. Som av en slump när vi gick förbi spelbutiken igår, så köpte vi oss varsin andel och se på tusan. Vi vann! Sex rätt på hästarna som sprang … och även om det inte var några pengar att prata om så var det en väldigt trevlig nyhet.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,