Inlägg taggade med hemresa

På A svarar jag B och C kan jag inte.

Ibland känns vägen hem så oändligt lång. Regnade gjorde det också. Så där till och från. Ena stunden sken solen så glatt och i nästa stund spöade regnet. Hårt.

När jag kom hem hittade jag ett tjockt brev i brevlådan. SCB tycker tydligen att jag är statistiskt intressant (eller har snarare slumpat fram mig) och vill att jag ska sitta och kryssa i 20 sidor med svar på deras frågor. Hmm. Jorå, jag kan väl vara en siffra i statistiken.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

Relativitetsteori

Det är lite konstigt att resan känns längre när man ska hem på kvällen. Resan tar ju lika lång tid på morgonen som den gör på kvällen. Kanske för att jag bara vill hem så fort som möjligt och just därför känns de där fem milen väldigt långa.

BloggRegistret.seKlicka på den lilla svart/vita rutan här bredvid, gör det. Det är bra att du gör det!
Läs andra bloggar om , , , , ,

Tankar jag tänkt

Efter att ha suttit i bilen på väg hem från jobbet, en resa på 35 minuter, försöker jag komma på en enda tanke jag tänkt, en enda liten fundering på någonting, vad som helst. Jag brukar ha gjort det, tänkt och funderat. Hjärnan brukar, när jag sitter i bilen, gå på högvarv under hemresorna. Den ena fantastiska idén efter den andra dyker upp … och allt som oftast brukar de riktigt bra idéerna också försvinna ut i tomma intet någonstans på vägen.

Men idag är det helt blankt. Helt tomt. Inne i skallen finns … ingenting.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , ,