Inlägg taggade med brev

På A svarar jag B och C kan jag inte.

Ibland känns vägen hem så oändligt lång. Regnade gjorde det också. Så där till och från. Ena stunden sken solen så glatt och i nästa stund spöade regnet. Hårt.

När jag kom hem hittade jag ett tjockt brev i brevlådan. SCB tycker tydligen att jag är statistiskt intressant (eller har snarare slumpat fram mig) och vill att jag ska sitta och kryssa i 20 sidor med svar på deras frågor. Hmm. Jorå, jag kan väl vara en siffra i statistiken.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

Fars dag (i förskott)

Idag har jag varit hemma hos mamma och pappa för att fira fars dag (eftersom de inte är hemma i morgon). Smaskig mat, fika med tårta och ett parti TP.

…och det såg ju så bra ut för min del. Alla pluttar på plats och in mot mitten. Sen fick jag visst snurra runt där ett tag så att de andra kom ikapp och det slutade med att min bror hann före och vann. Jävla bror.

Sen pratade vi om mina knän (pappa hade läst det här). Jag opererade bort några knölar i dem när jag var typ tio år och det visade sig att mamma och pappa hade kvar ett brev från doktorn. En av de där knölarna visade tecken på reumatism och jag fick tydligen åka tillbaka för undersökningar och tester. Något jag inte har något som helst minne av att jag har varit med om.

Men det gör inte så mycket. Det känns inte som att jag haft/har någon reumatism i mig och … peppar, peppar … jag vill inte ha i framtiden heller.

BloggRegistret.seKlicka på den lilla svart/vita rutan här bredvid, gör det. För det är bra att du gör det! Läs sen andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,