Inlägg taggade med bullar

Attackerande flygfän.

Vi sitter på fikets uteservering och flygfäna vakar över oss som hökar i hopp om att få komma och sno eventuella smulor som vi lämnar. Turister och andra fikagäster som inte vet hur orädda och fräcka fåglarna är här har, så fort de vänt ryggen till, fått sina kakor, bullar och smörgåsar attackerade och/eller stulna. 

Sen strosar vi – såklart.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , ,

Fika

Det blir ganska mycket fika de här dagarna och det är ju en ganska trevlig sysselsättning. Igår blev det två; först på GK med det vanliga gänget och sen åkte jag ut på landet och träffade det ”gamla” gänget där flera av oss inte har träffat varandra på väldigt länge eftersom vi är utspridda över landet (och utanför). 

Klicka här och ge mig en röst! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , ,

Kalas!

Kalas. Norton fyller fyra år idag. Lovis fyllde ett härom dagen. Det var bullar, tårta och kaffe. Glada barn och paket och sen blev jag trött och åkte hem.

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Gårdagen

Var hemma med min familj igår och firade jul som vi alltid gör. Traditionerna får inte brytas. Först åt jag tills jag storknade, sen åt jag lite till … och lite till. Efter det var jag tvungen att lägga mig på soffan och vila lite medan de andra pratade runt omkring mig. Jag somnade nog en stund också. Sen var det julklappsdags och hos mig hamnade en hel hög med böcker, kalsonger, klockradio, kuvert, strumpor, lotter, ett 4GB USB-minne…

Sen skulle vi tydligen äta igen.

Det var kaffe, bullar och tårta och min far är tydligen helt bottenlös. Vi andra sitter runt omkring och stånkar och stönar av mätthet, men min käre far glufsar i sig som ingenting. Jag som fortfarande var proppmätt efter all julmat … och julgodis. Sen satte vi oss ner och kollade på en bunt med diabilder som vi hade digitaliserat. Det var roligt att se. Efter det var det tydligen dags att äta lite igen och då kände jag att det fick vara nog med mat.

Senare på kvällen lämnade jag mina fina föräldrar och åkte hem till Daniel och Martina och blev sittande där i några timmar i glada vänners lag.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , och