Inlägg taggade med hem

Happy birthday jubilee

Gårdagen spenderades hemma hos min fina gamla och skröpliga lilla mormor som fyllde 97 år! Vi kalasade med lite kaffe och tårta.

På kvällen blev det lite mat och dryck i glada vänners lag nere på Källar’n. Efter det fick jag en trötthetsattack och gick hem.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Värsta cravings!

Efter jobbet, i bilen på vägen hem, var himlen som en sandbotten. Sådär liksom lite randig och fin.

Ah, sen fick jag värsta suget på smågodis … och eftersom det var ett tag sedan jag åt sånt, så sprang jag nästan till butiken och köpte en stor påse som jag nu sitter och smaskar på. Det är ju ändå lill-lördag idag!

…och tio godisbitar senare så mår jag lite illa.

Klicka här och att ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

The crapiness.

Fy f-n vilket skit-skit-skit-väder … och kom inte och säg att det inte finns några dåliga väder, för det gör det visst. Efter fikat blev det en sväng till matbutiken och sen hem. Jag kommer inte att gå ut mer idag.

Klicka här och ge mig en helt ny röst. Läs andra bloggar om , , , , , ,

After the work

Efter jobbet igår kväll blev det ”After work” på Valven. Det blev både en och två öl. Kanske tre, fyra, fem… och pratandes om, bland mycket annat, gamla tågluffar och resor i Europa. Jag blev sittande till klockan tio då jag kände att det fick vara nog och gick hem.

Klicka här och att ge mig en röst till. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , ,

Stuck in a moment

Okej, jag är skadad. Big time. Jag kom på det alldeles nu och har ingen ursäkt för mitt beteende. Efter att ha suttit framför en dator hela dagen på jobbet kom jag hem vid sex-snåret och blir sittande framför datorn igen. 

Jag fixar med en jäkla massa bilder i photoshop, pillar med en hemsida, bloggar, lyssnar på musik och surfar runt på sajter både här och där … och det betyder att jag nu i princip har suttit framför en dator i 13 timmar i sträck (fast med lite lunchpaus och en paus mellan jobbet och hemmet).

Kanske borde jag hitta på något annat istället.

Klicka här och att ge mig en röst till. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Mat, dryck, fest och så vidare

”Gubbmiddag”. Eller vad man nu ska kalla det. God mat och en del öl slank ner. När vi sen hamnade på Källar’n så kände jag att det fick vara nog. Humöret var inte riktigt där det borde vara och allt som hägrade var sängen och sömn … och så fick det bli. Jag smet iväg och hem.

BloggRegistret.seKlicka på den svart/vita rutan här bredvid så blir jag glad! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ett ingenting

Jag sitter på jobbet och vill åka hem. Min arbetslust är för tillfället lite … tja, låg kanske är rätt ord att använda. Det kanske är min vanliga trötthet. Eller det faktum att klockan är kvart över fyra och det är kolsvart ute.

Och här kan du lägga in ljudet av min stora suck.

Det är förresten en lång månad kvar till vintersolståndet men sen går vi mot ljusare tider och jag längtar dit.

Egentligen skulle jag väl kunna göra det också, åka hem alltså, men av någon anledning sitter jag kvar, lyssnar på musik och gör egentligen ingenting annat än hostar, snörvlar, springer och snyter mig, dricker lite kaffe för att sen börja om från början igen.

BloggRegistret.seKlicka på den svart/vita rutan här bredvid, gör det. Det är bra att du gör det för då blir jag glad! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , ,

Först en babianstjärt och sen blev jag glad igen.

När jag åkte hemåt från jobbet var det mörkt ute. Den där normal-/sommartids-klockomställningsgrejen suger ju babianstjärt! I denna moderna tid som vi faktiskt lever i nu, när man inte behöver ändra tiden för ”att spara dagsljus” (whatdafuck!), så kan vi väl skrota det där systemet med normal-/sommartid. Okej?!

När jag kom hem blev jag glad igen. Av min bror fick jag en chokladbit och av det blir man tjock och glad. Dessutom hade jag fått den ena av böckerna som jag beställde förra veckan.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

Sömn är uppenbarligen den bästa medicinen.

Igår, strax efter lunch, åkte jag hem från jobbet. Det kändes som en dum idé att sitta på kontoret och må som en påse skit. Vid 14-snåret la jag mig i soffan och efter ungefär tio minuter hade jag somnat. Där blev jag sen liggande tills jag vid halv elva-snåret på kvällen flyttade mig till sängen och sov vidare tills i morse.

Om jag igår kände det som om jag hade en tung blöt filt över mig känns det idag mer som om den där filten har bytts ut till en småfuktig handduk. Jag mår väldigt mycket bättre idag även om det inte är bra, men uppenbarligen går det åt rätt håll.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , ,

Dagen-efter-ångest kanske?

Om jag nu råkar bli alldeles för full någon gång, så vill jag också hem och sova så fort det bara går. Allt känns lite jobbigt och huvudet snurrar … äh f-n, det känns som hela världen snurrar värre än vanligt. Det kanske var det den 78-årige mannen också kände när han utan några pengar på fickan (till färjebiljetten) fick för sig att sno en båt och ro hem i natten.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,