Inlägg taggade med traditionell

I'm dead Pete. Dead people don't like company.

Jag har just sett Guy Ritchie’s senaste film ”Rocknrolla” och otippat nog var den inte lika skitig och actionspäckad som min förutfattade mening trodde att den skulle vara. Jag trodde att det skulle vara en traditionell Guy Ritchie-film och det är det egentligen också – berättad i samma stil som hans tidigare filmer (tänker främst på Snatch och ). Det är pengar som rånas, gangsters som är arga, en tavla som byter ägare fram och tillbaka och alla som har någon slags hållhake på varandra – men allt berättat mer städat och i ett makligare tempo.

Helt okej underhållning en lördagseftermiddag.

Betyg: (den får tre Janne av fem).

Klicka här och att ge mig en röst till. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Söndag

Det blir en oändligt stillsam söndag idag känner jag. Det traditionella fikat på GK är avklarat och nu är det soffan som gäller. Där kommer jag nog ligga resten av dagen.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

Söndag efter fika och vi strosar längs vattnet

Efter fikat blev det traditionell stros runt hamnparken och längs vattnet. Vädret är trist och det är gråare än grått överallt. Åt alla håll och kanter.

Kameran är självklart med mig och jag fortsätter att ta bilder på väggar till det där jobbet som ska fixas. Någon av dem ska nog gå att använda. Det är ju bara en diskret bakgrund det handlar om.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , ,