Inte riktigt som förr.

Oh my gosh. Det är min födelsedag idag. Damn, jag börjar bli gammal. Dessutom känns det lite som om jag inte riktigt har tid att fira mig själv … eller är det kanske bara så att jag försöker låtsas som ingenting?

Jag fyller inte jämnt eller så. Det är ju bara en sån där ingen-speciell-födelsedag. Till skillnad från förr i tiden, när jag var en liten knodd, för länge, länge sedan. Då jag låg i sängen på morgonen och otåligt låtsades sova när jag väntade på att resten av familjen skulle komma in i rummet och sjunga ”Ja, må han leva”.

Mamma ringde häromdagen och undrade vad jag tänkte hitta på idag och det enda jag kunde fundera på var att jag skulle jobba och att det inte blir något firande i år … för efter jobbet har jag lite grejer som jag måste fixa med, lite upptagen med annat. Julen bland annat. För nu är det jul igen, bom faderalla, bom faderalla, bom faderalla lej. 

Men jovisst, ändå; hurra, hurra, hurra, det är min födelseda’!

Jag tycker ju självklart om att folk kommer ihåg mig och gratulerar, men årets födelsedag känns helt enkelt inte … så viktig. Det känns som vilken dag som helst.

Skrev jag verkligen det där?! Det var ju konstigt. Det skulle jag aldrig ha gjort då, förr i tiden, när jag var liten.

Kanske ska jag fixa en liten tårta i helgen?

Jag får se hur det blir.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

0 kommentarer

 1. Svara
  Carina ons 17 dec 2008, 08:54

  Tur att du inte träffar mej lajv ida´! Då ville jag sjunga högt och glatt å du skulle hålla för öronen! Grattis grattis ha en bra dag!
  Kram C

 2. Svara
  Lindalein ons 17 dec 2008, 09:58

  Grattis här också!

  Och det är klart att du måste fira på något sätt. Köpa en bakelse på lunchen?

 3. Svara
  A ons 17 dec 2008, 10:17

  Grattis på födelsedagen!

 4. Svara
  Jesse ons 17 dec 2008, 11:15

  STORT grattis på födelsedagen!!

 5. Svara
  Titti ons 17 dec 2008, 11:58

  Grattis grattis på re gamle stofil….;o) Jag tycker definitivt att du ska fira i helgen och bjuda på tårta…….tårta är gott….Kram kram

 6. Svara
  Pontus ons 17 dec 2008, 12:25

  Grattis Grattis Janne! =)

 7. Svara
  Ostar ons 17 dec 2008, 12:37

  Grattis på bemärkelsedagen.

 8. Svara
  Anders ons 17 dec 2008, 13:01

  Gratulerar gamle man. Nått du önskar dig från getternas förlovade land?

 9. Svara
  Tilde ons 17 dec 2008, 13:06

  Men Janne! Det har ju din speciella dag! DIN DIN DIN!! Du bestammer! Klart du ska fira! Med buller o brak! Grattis!

 10. Svara
  Janne ons 17 dec 2008, 14:22

  Alla: Tack!
  Anders: Något snyggt och dyrt! Gärna den där Tag Heuer-klockan som jag pratat om tidigare.

 11. Svara
  Gus ons 17 dec 2008, 16:24

  Grattis

 12. Svara
  Snubben ons 17 dec 2008, 16:50

  Hurra hurra hurra hurraaaaaa!

 13. Svara
  Ola ons 17 dec 2008, 20:52

  Grattis!

 14. Svara
  Evelina tor 18 dec 2008, 17:21

  idag trodde jag att det var onsdagsfika och hade planerat en liten överraskning. eftersom det är torsdag och det verkar som om alla är upptagna de nästkommande onsdagarna får vi ta det i januari istället.
  men grattis i efterskott!

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.