Inlägg taggade med jobba

Det ena, istället för det andra

Måndag och solen skiner som f-n. Det ska bli en sån där varm och härlig dag. Inte bara ska, det är det redan. Att jag istället för att sitta inne på kontoret och jobba hellre skulle vilja vara ledig och sitta i en park någonstans och jäsa säger sig väl nästan självt.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

Jobbelidoodaa

Idag på jobbet fortsätter jag – typ – med det jag höll på med igår. En mapp med bilder, de flesta är genomgångna och kollade. Nu är det mest layout och texter som justeras och fixas med …  och ett antal små noteringar om saker som måste göras. Jag är ganska effektiv såhär på förmiddagen. Samtidigt som jag gör det där ska jag göra en annons, PDF:a hela schabraket, trixa med typografin, gå på toa, e-posta, få ordning på en hemsida, läsa en tidning, göra en dekal, dricka kaffe…

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

Livet.

Morgonen och förmiddagen … det finns inte så mycket att säga annat än det vanliga. Trött. Väder. Sen har jag jobbat med saker som ska göras.

Solen skiner. Har gjort hela dagen. Jag gillar’t.

Dagens lunch blev uppäten på K&K. Ärtsoppa som var god. Pannkakor med sylt och grädde efter det. Det var också gott. Kaffe och kaka också. Sen en solskenspromenad tillbaka till kontoret.

Klicka här och att ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

En inte helt vanlig torsdag

Jag är ledig. Jag ska göra helt andra saker än att jobba och det känns helt enkelt väldigt bra.

Jag kom att tänka på en sak. Tänk om Alexandra Rapaport började jobba på Rapport. Visst hade det varit roligt då i rutan om hon avslutade sina reportage; Det här var Alexandra Rapport för Rapaport, tillbaka till studion.

Klicka här och ge mig din röst en gång till. För visst är det väldigt mycket roligare om jag hamnar jättehögt på listan!
Läs andra bloggar om , , , , , ,

Life. It's good.

Jag har varit effektiv idag. Jobbat på som en liten iller och kommit en bit på väg med flera projekt. Fortsättning följer naturligtvis i morgon … och nästa vecka … och veckan efter det…

Det konstiga är att jag inte är trött. Jag trodde nämligen att jag skulle vara ett vrak idag. Årstiden. Mörkret. Dag två efter en ledighet. Men icke. Jag mår skitbra.

Glad blir jag om du klickar här och ger mig en röst igen. Vad nu det ska vara bra för. Men det är ju alltid kul (för mig) att hamna högt upp på listor.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , ,

Normalitet

Tillbaka till vardagen och tillbaka till jobbet igen efter julens och nyårets ledighet. Ärligt talat skulle jag inte ha något mot att att vara ledig lite till. För finns det något skönare än långa sovmorgnar och att lufsa runt i långsamt tempo och inte göra någonting speciellt alls (ja det gör det, men du vet vad jag menar).

Klicka här och ge mig en röst! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,

Sista dagen på året?

Efter att jag gått upp, duschat och allt det där slog som vanligt tröttheten mig på käften. Men det gör inte så mycket idag, för det här kan vara den sista dagen i år som jag jobbar. Förhoppningsvis. Hur mycket jag än gillar mitt jobb, så gillar jag julledighet mer … och om jag inte behöver jobba i morgon så stannar jag hemma, låter bli, inleder min julledighet och julfirande.

Det ska bli skönt.

Klicka här och ge mig en röst! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Inte riktigt som förr.

Oh my gosh. Det är min födelsedag idag. Damn, jag börjar bli gammal. Dessutom känns det lite som om jag inte riktigt har tid att fira mig själv … eller är det kanske bara så att jag försöker låtsas som ingenting?

Jag fyller inte jämnt eller så. Det är ju bara en sån där ingen-speciell-födelsedag. Till skillnad från förr i tiden, när jag var en liten knodd, för länge, länge sedan. Då jag låg i sängen på morgonen och otåligt låtsades sova när jag väntade på att resten av familjen skulle komma in i rummet och sjunga ”Ja, må han leva”.

Mamma ringde häromdagen och undrade vad jag tänkte hitta på idag och det enda jag kunde fundera på var att jag skulle jobba och att det inte blir något firande i år … för efter jobbet har jag lite grejer som jag måste fixa med, lite upptagen med annat. Julen bland annat. För nu är det jul igen, bom faderalla, bom faderalla, bom faderalla lej. 

Men jovisst, ändå; hurra, hurra, hurra, det är min födelseda’!

Jag tycker ju självklart om att folk kommer ihåg mig och gratulerar, men årets födelsedag känns helt enkelt inte … så viktig. Det känns som vilken dag som helst.

Skrev jag verkligen det där?! Det var ju konstigt. Det skulle jag aldrig ha gjort då, förr i tiden, när jag var liten.

Kanske ska jag fixa en liten tårta i helgen?

Jag får se hur det blir.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

Rockin' around the christmas tree

Jag sitter och pillar med jobbet jag fick igår. Ute fortsätter snön att falla och jag får nästan lite julkänslor när jag ser hur det ser ut utanför fönstret.

BloggRegistret.seGe mig din röst – klicka på den svart/vita här till höger! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

Busy bee.

Idag blir det nog inte någon tid över till bloggande. Kanske. Jag gissar att jag kommer att vara väldigt upptagen med jobb hela dagen. Mycket att göra med grejer som ska fixas, grejas och trollas med.

BloggRegistret.seDu kan ju klicka på den svart/vita knappen här till höger istället och ge mig din röst. Och det gör ingenting om du har klickat förut, klicka igen. För då blir jag glad. 

Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,