Inlägg taggade med upptagen

Inte riktigt som förr.

Oh my gosh. Det är min födelsedag idag. Damn, jag börjar bli gammal. Dessutom känns det lite som om jag inte riktigt har tid att fira mig själv … eller är det kanske bara så att jag försöker låtsas som ingenting?

Jag fyller inte jämnt eller så. Det är ju bara en sån där ingen-speciell-födelsedag. Till skillnad från förr i tiden, när jag var en liten knodd, för länge, länge sedan. Då jag låg i sängen på morgonen och otåligt låtsades sova när jag väntade på att resten av familjen skulle komma in i rummet och sjunga ”Ja, må han leva”.

Mamma ringde häromdagen och undrade vad jag tänkte hitta på idag och det enda jag kunde fundera på var att jag skulle jobba och att det inte blir något firande i år … för efter jobbet har jag lite grejer som jag måste fixa med, lite upptagen med annat. Julen bland annat. För nu är det jul igen, bom faderalla, bom faderalla, bom faderalla lej. 

Men jovisst, ändå; hurra, hurra, hurra, det är min födelseda’!

Jag tycker ju självklart om att folk kommer ihåg mig och gratulerar, men årets födelsedag känns helt enkelt inte … så viktig. Det känns som vilken dag som helst.

Skrev jag verkligen det där?! Det var ju konstigt. Det skulle jag aldrig ha gjort då, förr i tiden, när jag var liten.

Kanske ska jag fixa en liten tårta i helgen?

Jag får se hur det blir.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

Busy bee.

Idag blir det nog inte någon tid över till bloggande. Kanske. Jag gissar att jag kommer att vara väldigt upptagen med jobb hela dagen. Mycket att göra med grejer som ska fixas, grejas och trollas med.

BloggRegistret.seDu kan ju klicka på den svart/vita knappen här till höger istället och ge mig din röst. Och det gör ingenting om du har klickat förut, klicka igen. För då blir jag glad. 

Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

Att blogga eller inte blogga, det är frågan.

Idag blev det visst inte mycket bloggat. Ett litet inlägg i morse och nu det här. Det blir gärna så när jag är upptagen med annat. Som mitt arbete till exempel … och det jag gjorde på jobbet idag gjorde också att jag inte alls hade någon lust att skriva något här.

Men jag ska visa dig dagens jobb sen. Kanske. När det är klart.

Läs andra bloggar om , , , ,