Inlägg taggade med oh my gosh

Singelsamlingen #2

Oh my gosh! När jag såg det här YouTube-klippet första gången började jag gapflabba. Sådär högt och för mig själv. Ett riktigt hahaha-skratt rakt ut.

Jag skrev ju igår att jag hittade den ena märkligheten efter den andra och den här singeln kan väl verkligen kategoriseras som en märklighet. Den är riktigt konstig faktiskt. Artisten Divine såg direkt skabbig ut och bakom sminket och den galna peruken gömde sig transvestiten, skådespelaren och den något överviktige Harris Glenn Milstead – som ofta sågs i John Waters filmer från 80-talet, bland annat Pink Flamingos, Polyester och Hairspray. 

Nu såhär i efterhand undrar jag faktiskt lite vad jag tänkte när jag köpte den här singeln. Tyckte jag verkligen att den var bra? Crazy! Bakom låten stod Stock, Aitken & Waterman, vilket i och för sig hörs ganska tydligt.

Singlar (skämsfaktorn är en aning hög) jag hoppade över för att till slut landa på dagens (och det var då jag upptäckte att de stod lite huller om buller): Baltimora ”Woody Boogie” och ”Tarzan Boy”, The Monroes ”Cheerio”, Erasure ”Who needs love like that”, +1 ”Young Europeans”, Sigue Sigue Sputnik ”Love Missile F1-11”, Lasse Holm ”Canelloni Macaroni” och Simply Red ”Holding back the years”.

Singelsamlingen #1: Scritti Politti ”The word girl”.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

The sprit.

Oh my gosh. Gårdagens festiviteter gick aningen för långt känner jag idag. Någon väldigt ondskefull person envisades med att ställa Vodka/Lime-drinkar framför mig hela tiden … och då, artig som man är, måste man ju dricka upp dem också. Som om ölen jag redan fått i mig inte var nog.

Ugh, stånk och stön … idag är en seg dag.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , ,

Inte riktigt som förr.

Oh my gosh. Det är min födelsedag idag. Damn, jag börjar bli gammal. Dessutom känns det lite som om jag inte riktigt har tid att fira mig själv … eller är det kanske bara så att jag försöker låtsas som ingenting?

Jag fyller inte jämnt eller så. Det är ju bara en sån där ingen-speciell-födelsedag. Till skillnad från förr i tiden, när jag var en liten knodd, för länge, länge sedan. Då jag låg i sängen på morgonen och otåligt låtsades sova när jag väntade på att resten av familjen skulle komma in i rummet och sjunga ”Ja, må han leva”.

Mamma ringde häromdagen och undrade vad jag tänkte hitta på idag och det enda jag kunde fundera på var att jag skulle jobba och att det inte blir något firande i år … för efter jobbet har jag lite grejer som jag måste fixa med, lite upptagen med annat. Julen bland annat. För nu är det jul igen, bom faderalla, bom faderalla, bom faderalla lej. 

Men jovisst, ändå; hurra, hurra, hurra, det är min födelseda’!

Jag tycker ju självklart om att folk kommer ihåg mig och gratulerar, men årets födelsedag känns helt enkelt inte … så viktig. Det känns som vilken dag som helst.

Skrev jag verkligen det där?! Det var ju konstigt. Det skulle jag aldrig ha gjort då, förr i tiden, när jag var liten.

Kanske ska jag fixa en liten tårta i helgen?

Jag får se hur det blir.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

Westboro Baptist Church

Oh my gosh! Jag såg just dokumentären om Westboro Baptist Church och jösses. Det var med skräckblandad förtjusning man fick en inblick i denna udda grupp av människor och jag kan inte annat tycka än att det är lite sorgligt. För i min värld är de är en grupp av dårar. Inskränkta fördömande dårar som lever under devisen att allt som sker är guds vilja (vrede) och är du inte med dem, så är du dömd till helvetet.

Jag inser att jag själv fördömer dem och deras livsstil. Men vad de sysslar med är faktiskt inte riktigt … okej.

Pastorn (och församlingen) verkar ha hakat upp sig så mycket på krig i allmänhet och homosexualitet i synnerhet att man nästan undrar om det inte ligger lite latenta känslor och puttrar där under den där hysteriskt fördömande fasaden. Pastorn verkar dessutom faktiskt inte vara riktigt klok. På riktigt alltså. Kanske är det någon slags störning eller vanföreställning. Någonting är inte som det ska. Det står inte riktigt rätt till.

Men om allt det där vet egentligen inte jag. Jag har inte träffat de där människorna. Jag har bara sett en dokumentär. Dessutom bor jag i Sverige och Westboro Baptist Church hatar Sverige. Vi kommer att hamna i helvetet.

Både du och jag.

BloggRegistret.seKlicka på den svart/vita rutan här bredvid och ge mig en röst! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,