Inlägg taggade med Damn

Inte riktigt som förr.

Oh my gosh. Det är min födelsedag idag. Damn, jag börjar bli gammal. Dessutom känns det lite som om jag inte riktigt har tid att fira mig själv … eller är det kanske bara så att jag försöker låtsas som ingenting?

Jag fyller inte jämnt eller så. Det är ju bara en sån där ingen-speciell-födelsedag. Till skillnad från förr i tiden, när jag var en liten knodd, för länge, länge sedan. Då jag låg i sängen på morgonen och otåligt låtsades sova när jag väntade på att resten av familjen skulle komma in i rummet och sjunga ”Ja, må han leva”.

Mamma ringde häromdagen och undrade vad jag tänkte hitta på idag och det enda jag kunde fundera på var att jag skulle jobba och att det inte blir något firande i år … för efter jobbet har jag lite grejer som jag måste fixa med, lite upptagen med annat. Julen bland annat. För nu är det jul igen, bom faderalla, bom faderalla, bom faderalla lej. 

Men jovisst, ändå; hurra, hurra, hurra, det är min födelseda’!

Jag tycker ju självklart om att folk kommer ihåg mig och gratulerar, men årets födelsedag känns helt enkelt inte … så viktig. Det känns som vilken dag som helst.

Skrev jag verkligen det där?! Det var ju konstigt. Det skulle jag aldrig ha gjort då, förr i tiden, när jag var liten.

Kanske ska jag fixa en liten tårta i helgen?

Jag får se hur det blir.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

Måndagens eftersläntran

Damn, idag är det tydligen en sån där dag igen. Ögonen har svårt att hålla sig öppna och jag vill egentligen ingenting hellre än att åka hem igen och krypa ner i sängen.

Kanske för att jag inte fick sova ordentligt natten mellan lördag och söndag. Vid fyra-snåret vaknade jag av att … pip-pip … det var något som lät hemma i lägenheten … pip-pip … och jag kunde inte alls förstå vad det … pip-pip … var. Jag gick upp, smög runt och lyssnade … pip-pip … tills jag till sist hittade min hemtelefon … pip-pip … som låg på köksbordet och vars batteri… pip-pip … höll på att dö.

Telefonjävel.

Efter det hade jag naturligtvis svårt att somna om.

BloggRegistret.seKlicka på den svart/vita rutan här bredvid så blir jag glad! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Kallheten


Elementen står på max men är ändå bara halv-ljumma.

Damn. Jag har suttit och varit sådär irriterande småfrusen hela dagen idag. Och det blir definitivt inte bättre av att komma hem till en lite för kall lägenhet.

Imorgon kanske jag (om jag kommer ihåg det) åka och köpa mig ett sånt där extraelement som man kan ställa i ett hörn någonstans eftersom mina vanliga element inte behagar att bli tillräckligt varma för att värma upp lägenheten.

BloggRegistret.seKlicka på den svart/vita rutan här bredvid så blir jag glad! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Trött, bus och spretiga tankar

Damn, idag är jag sådär monstruöst trött igen. Jag vet inte om det är en backlash efter helgens bravader eller om det har med klockomställningseländet att göra. I vilket fall som helst har jag svårt att hålla ögonen öppna.

Det är ju den första april idag och jag hade tänkt att hitta på ett bus här, men hjärnan står still och vill inte vara med.

Ligger och läser Erlend Loes ”Naiv Super” på kvällarna och delar av huvudpersonen känns väldigt mycket som jag. Spretiga tankar och frågor om stora och små saker.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , ,