Inlägg taggade med bror

Alex Schulman ”Skynda att älska”

Min snälle bror kom och knackade på dörren nyss och lämnade ett exemplar av Alex Schulmans ”Skynda att älska” till mig. En sån där utan-anledning-present vilket var väldigt snällt av honom och bra för mig eftersom jag faktiskt är nyfiken på den boken.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

Vi har ett horhus i trappuppgången

Jag kanske inte har berättat det, men likt tidigare år har jag och min bror pyntat trapphuset med lite ljusslingor. Bland annat hans väldigt röda. Den som gör att hela trappen ser ut som ett horhus. Inte för att jag vet hur ett horhus ser ut. Men det väldigt röda ljuset gör att känslan av min bild av ett horhus finns där.

Klicka här och ge mig din röst – varje dag! Läs sen andra bloggar om , , , , , , , , , ,

Soptipp och över gränsen.

Min snälla bror fixade en släpvagn så att vi kunde åka till soptippen och kasta min gamla madrass … och det var ju bra eftersom den har stått och skräpat i min hall den senaste veckan.

Det är visst mycket blondinblogg här hos mig nu … och jag vet inte om det är nu man ska vara sådär präktig och påstå att 1000-apor-gänget har gått över gränsen med deras låtsas-version hennes blogg. För det krävs väl ändå någon slags finess för att det ska bli roligt, annars blir det bara plumpt. Som nu.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

Iväg och tillbaka

Jag, min ena bror och föräldrarna satte oss i bilen och for iväg de 22 milen för att hälsa på min andra bror som fyller år i morgon.

Längs vägen står stolparna på rad och eftersom jag samlar på stolpar så knäpper jag några bilder genom rutan.

Vi åker genom Gnesta. Jag har aldrig varit i Gnesta … och jag vet allvarligt talat inte om jag faktiskt skulle vilja spendera så mycket tid där. Det såg inte helt kul ut … kanske för att vädret var skit … eller kanske för att det helt enkelt inte såg speciellt roligt ut.

Efter flera mil är vi sen hemma hos min bror och hans familj. Vi äter gott, fikar kaffe med tårta och födelsedagsbror får lite presenter som verkar väldigt intressanta.

När det närmar sig kvällen åker vi de 22 milen igen och det är riktigt skitväder och regnar konstant hela vägen hem.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,