Inlägg taggade med fantastiskt

Är det? Ja det är det!

God morgon. Jag har inte hunnit vakna riktigt än, men det är fredag idag … ja jäklar i min lilla låda. Det är ju så fantastiskt skönt att jag nästan trillar av stolen här på jobbet. Fredagar är ju som alla vet ”the shit”. Fredagar är det nya svarta.

Jag gillar’t, du gillar’t, vi alla gillar’t.

Klicka här och ge mig en helt ny röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Life is great!

Lördagsmorgon. Finns det något skönare … att slippa den där ilskna väckarklockan och istället få vakna av sig själv … och när man vinklar upp persiennerna ser man ett alldeles fantastiskt toppenväder med strålande solsken och klarblå himmel. Frukosten är uppäten och om en liten stund ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.

Ibland känns allt bara … toppen.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vårkänslor. Nästan i alla fall.

Även om det är ganska friskt (kallt) ute, så är det ju fantastiskt trevligt att man får se en blå himmel och en sol som skiner … och vore det inte för de några minusgrader som det faktiskt är, så skulle man nästan kunna få för sig att man fick en gnutta vårkänslor.

Klicka här och att ge mig en röst till. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Sverige, svenskarna och Blondinbella

Det är något allvarligt fel på Sverige och svenskarna när man ser att den person som har fått flest sökningar på Google är Blondinbella (tvåa på listan är Linda Rosing). 

Internet är fantastiskt. Allt finns. Källan till en livstids kunskap finns bara några knapptryckningar bort. Men jag tycker att det på något sätt är lite tragiskt att folk hellre väljer att läsa om vilken klänning eller pälsattiralj Blondinbella har köpt den här veckan istället för att faktiskt använda nätet till vad det kan vara.

Och egentligen kastar jag som vanligt sten i glashus. För min egen blogg är ju på intet sätt annorlunda än Blondinbellas egentligen. Jag skriver också om trams. Min blogg är ganska mycket ett innehållslöst pladdrande. Jag tycker också att det är roligt att folk hittar hit och läser vad jag skriver. Är jag kanske till och med en vuxnare, manlig version av Blondinbella (minus typ en halv miljon läsare och att jag inte tjänar ett öre på bloggen)?

Huh, hemska tanke. Att jag ens skrev det där!

Och förresten … konstigt nog finns inget sex-relaterat med på listorna över årets mest sökta. Jag trodde faktiskt att det var just såna sökningar som skulle hamna i topp.

BloggRegistret.seGe mig din röst – klicka på den svart/vita här till höger! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Go' förmiddag

Jag är inte den mest frekventa bloggaren den här veckan. Motivationen och lusten är lite frånvarande. Kanske är det den där jävla förkylningen som aldrig släpper taget om mig som gör att jag inte har någon blogginspiration.

 I morgon är det No Music Day. Ännu ett knas-påhitt av den gamle KLF-medlemmen Bill Drummond. Jag hoppar inte på det tåget. Jag vill inte vara utan musik, inte ens för en dag.

 …och att Lasse Kronér blir årets julvärd i SVT … I couldn’t care less.

 …och så dagens Spotify-nyhet. De jobbar tydligen på en mobil variant och om de nu lyckas med den så är det ju fantamej ganska fantastiskt. Det betyder gratis musik överallt – lagligt.

BloggRegistret.seKlicka på den svart/vita rutan här bredvid, gör det. Det är bra att du gör det för då blir jag glad! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

Självklart!

Bara för att säga det självklara; vilken underbart fantastiskt härlig jävla dag … och väderwidgeten lovar fortsatt sol och värme. Jag gillar det. Förut, när jag satt och åt min lunch satt jag ute och tyckte nästan att det var lite för varmt att sitta där i det gassande solskenet.

Sen satt jag och funderade på mina kollegor. Jag känner dem inte riktigt trots att vi har jobbat ihop i ganska många år. Jag är lite nyfiken på hur deras privata jag är – inte jobb-jaget som jag träffar varje dag. Jag undrar vad de gör när de inte jobbar, jag undrar hur det ser ut hemma hos dem och jag undrar hur deras umgänge ser ut. Jag kanske borde ta en runda och åka och hälsa på allihop, bara sådär, våldgästa dem en liten stund. Vad förvånade de skulle bli.

Fredag, solsken och efter lunch. Såhär borde alla dagar vara, hela tiden. Det kan knappast bli bättre. Typ.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,