Inlägg taggade med hund

Have you ever seen the rain?

Det regnar katter och hundar. I vattenform då förstås och inte på riktigt. För det hade ju varit helt sjukt … och då hade det ju blivit en blodig, köttig sörja av döda hundar och katter som låg i drivor på marken.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

Voff voff.

Helt plötsligt blev jag med hund. Även om det är högst tillfälligt. Min kollega, som brukar ta med sig hunden till kontoret ibland, var tvungen att åka iväg på ett kundmöte och eftersom jag var den enda som var på plats i morse, föll det på min lott att gå ut på en liten promenad med jycken.

Men så är det den där grejen med att plocka upp bajs i en liten påse. Det är en mycket märklig sak att göra. Även om jag tycker att hundägare ska göra det. Stryk borde de ha annars. Men jag vill inte. Det är äckligt.

Klicka här och ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,

Intelligentism

Det händer väl en eller ett par gånger om året och jag fattar inte att folk inte lär sig. Det går inte parkera bilen i solen och sen försvinna iväg för några timmars shopping medan hunden får vara kvar i en bil som bara blir varmare och varmare.

Andra bloggar om: , , , , ,

Inte den bästa start på dagen.

Det är torsdagsmorgon och efter att ha hällt upp kaffet, tillsammans med mjölk och en sockerbit, i en kopp, så tänker jag gå och sätta mig vid mitt bord. Kollegans hund står i vägen så jag får lirka mig på sidan nerför tre-stegs-trappan och där står visst en skål med vatten som jag inte ser, snubblar på och skvätter ut en hel del av innehållet i koppen, på golvet och på mitt ena ben. Hunden står och dumglor och undrar säkert inte vad som hände … bryr sig inte alls om att mitt ena byxben nu ser ut att ha något slags camouflage-mönstrat jeanstyg. Snyggt liksom. F-n.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,