Inlägg taggade med Fan

Pictures last longer

Det här blir som en liten bildhistoria, över dagen, som den har varit hittills. Efter min lilla sovmorgon kastade jag in en tvätt i tvättmaskinen. När den var klar hängde jag in en del av den i torkskåpet och den andra delen i torktumlaren.

Vi fikade. Sen stod vi bara och glodde en stund. Som dumma fån.

Vi strosade längs Storgatan en kort sekund … och kollade in en snabb sväng på Ister.

Titti och jag åkte till ett par handelsträdgårdar. Hon ville ha Pelargoner, men tji fick hon. Den sorten hon ville ha fanns inte…

…själv tyckte jag det var mer intressant med en humla som surrade runt de blåa blommorna.

Vi åkte iväg en sväng och åt en liten lunch på McDonken. Flottigt och gott.

Sen spelade vi äventyrsgolf. Inte så äventyrligt kanske, men roligt.

När vi kom hem till byn igen så såg himlen väldigt grå och trist ut.

Jag gick och handlade lite. En liter mjölk och en apelsinläsk.

Nu ska jag lägga mig här en stund.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

What the fuck!

Ah, men fy f-n. Helt plötsligt blev det hej mitt förbannade vinterland utanför huset. Härom dagen var det underbar vår … och nu … suck … vad ska det här vara bra för?

Det är inte lite snö som trillar ner. Det snöar på riktigt. Det vräker ner. Massor … och det är verkligen inte vad jag behöver nu.

Skit också. Dubbelskit.

Klicka här och att ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

What the fuck!

Jamen det var väl själva f-n. Först regn i form av små isdroppar hela eftermiddagen … som sen övergick till jättemycket snöande. Nu är allt vitt igen. Jag hoppas verkligen att det här är ett högst tillfälligt bakslag.

För att försöka se något positivt i snöeländet så fanns det pyttesmå is- och snökristaller som låg på bilens vindruta och självklart var jag tvungen att gå supernära med kameran och knäppa en liten bild på dem.

Klicka här och ge mig en ny röst.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Så var det måndag. Igen.

Idag när väckarklockan ringde gick jag upp på en gång. Direkt. Jag stängde av kl0ckan och stod som ett fån i sovrummet och fattade absolut ingenting. Jag förstod liksom inte vad jag gjorde uppe. Kroppen hade rest sig ur sängen, men hjärnan verkade ligga kvar på kudden, sovandes en djup sömn. Det var en släng av total förvirring tills jag på något sätt började röra mig mot badrummet och fattade att det var morgon och dags att vakna.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , ,

Det är en svart dag idag.

Skitkorvs-faaan och jävlar. Jag lider härmed av en hysterisk sorg och saknad. Jag snyftar, hulkar och gråter hejdlöst. Jag skriker ut min sorg. Jag vrider mig i plågor och känner att jag inte vill leva längre.

Eller.

Jag kanske överdriver.

Lite.

Jag tappade min reservoarpenna så att den landade på stiftet – som böjdes och nu inte längre är vad det en gång var. Det var min favoritpenna. Den var superskön och trevlig att skriva med. Skit i helvete också.

Snyft.

Jag hade ett fan.

Ha ha. Som av en händelse snubblade jag över någon som gillar (i alla fall gillade) min blogg! Det är helt hopplöst att läsa på grund av stavning och andra knasigheter. Men smickrad blir jag. Inlägget är från förra sommaren och bloggen i fråga som skrev det här verkar bara ha varit aktiv ett par dagar.

I dag har jag kollat in en hel del bloggar. En blogg som jag har kollat in i flera ar nu Babilou.se ar en ganska speciell blogg. Det ar en kille i 30-ars aldern som jobbar pa nat slags grafic design kontor och sitter och funderar om allt mojligt om dagarna. han har andrat bloggen lite pa senaste tiden nar det galler hur han skriver i bloggen. Det var ett tag som han skrev omvar enda liten grej han gjore i sin morgon rutin: ”tryckte av alarmet pa veckar klockan, snozade, dushade, at frukost, letade bil nycklarna o.s.v men han har slutat med det nu verkar det som och i stallet sa skriver han korta in lagg, flera om dagen. Oftast reflekterar han dagens handelser och tankar. Babilou gillar att ge intryck av att vara en pedantisk trendig svensk kille som i veckan har givit fran sin synvinkel sommarens stil tips: ”Shorts ar inte OK pa jobbet”. Sa killar, nu vet ni det – Inga shorts pa kontoret – shorts ska enligt Babilou bara baras pa stranden, baten eller i tradgarden. I kort sammanfattning shorts ska man inte ha pa sig. Undrar vad mera stil/mode/fashion tips Babilou kan ge oss? Ska sifta igenom Babilous arkiv lite…nja kan inte direkt hitta sa mycket mera om fashion, det ar mest teknik prylar som babilou gillar. Men jag kommer i hag att han en gang hade inhandlar nan slags vinter kappa som visst var ganska dyr och sa nar han kom tillbaka till sitt kontor sa upptackte han att det hade gatt en maska i rocken och blev jatte irriterad och besviken och visst skulle vi val alla bli besvikna om vi var i den situationen? Babilou.se ar helt klart en mycket lasvard blogg.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Skitkorv 2

Fy f-n så irriterande det är att vara förkyld (eller vad det nu är jag har blivit). Näsan rinner, fast den är täppt, och det känns som om jag har en stor klump med varm, blöt bomull innanför pannan. Det är inte skönt alls faktiskt. Inte ett dugg.

Läs även andra bloggares skriverier om , , , , , , ,

Inte den bästa start på dagen.

Det är torsdagsmorgon och efter att ha hällt upp kaffet, tillsammans med mjölk och en sockerbit, i en kopp, så tänker jag gå och sätta mig vid mitt bord. Kollegans hund står i vägen så jag får lirka mig på sidan nerför tre-stegs-trappan och där står visst en skål med vatten som jag inte ser, snubblar på och skvätter ut en hel del av innehållet i koppen, på golvet och på mitt ena ben. Hunden står och dumglor och undrar säkert inte vad som hände … bryr sig inte alls om att mitt ena byxben nu ser ut att ha något slags camouflage-mönstrat jeanstyg. Snyggt liksom. F-n.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Svordomar

Okej. Nu kommer svordomarna: Jävla skitkuksfittashelvetesknullafanskitkorv. Snön vräker ner utanför. Stora flingor. Ett sånt där man skulle tyckt om på julafton … men inte nu! Det är inte så att det direkt fastnar på marken, bara lite light … och det är ju plusgrader. Men jag vill liksom inte se eländet. Jag hatar det. Jag vill ha den riktiga våren nu. Sol. Fint. Bra.

Andas Janne, andas.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , ,

Nuffofit

Nä, men va f-n. Lägg av nu. Nu får det räcka. Nu är det inte kul längre. Det ser ut som det fastnar lite snö på marken trots plusgraderna.

Skriv upp dig och var med på Earth Hour den 29 mars 2008! Andra bloggar om: , , , , , , , , och