Inlägg taggade med positiv

Glaset är inte bara halvfullt, det svämmar över!

Jag tänkte på det här med att vara positiv. Sådär sprudlande onormalt positiv. Jag försökte mig på det nyss i ett samtal och det enda jag fick till svar var ”är du full, eller” och ”har du gått med i en sekt”.

Läs andra bloggar om , , , , ,

Isskrapa

Du ser hur kallt det är, eller hur. Minusgrader. Om jag försöker tänka positivt – vilket är min nya grej – så kallar jag det ”friskt”.

Klicka här och ge mig din röst en gång till. För visst är det väldigt mycket roligare om jag hamnar jättehögt på listan! Läs andra bloggar om , , , ,

Att inte gå ner i gropen

Tisdag. Dippen är inte lika djup som i diagrammet i inlägget från igår. Jag ska inte hålla på med det där gnisslandet om att tisdagar är djävulens påfund och helvetet i veckan. Jag ska inte gräva ner mig i den där smutsiga gropen. Jag ska försöka tänka positivare. Positiva tankar ska generara ett gladare jag.

Jag ska bli en bättre människa.

BloggRegistret.seKlicka på den svart/vita rutan och ge mig din röst!
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , ,

Tomhet

När jag stod i duschen försökte jag tänka positiva, glada tankar för att styra mitt humör åt rätt håll. Det fungerade inte. Inte en enda tanke poppade upp, varken positiv eller negativ. Det var helt tomt. Som om min hjärna inte fungerade. Jag försökte komma på något att tänka på, vad som helst, men det enda som hördes var duschens skvalande. I huvudet hördes dock ingenting.

Läs andra bloggar om , , , , , , , ,

En dålig dag (vecka)

Jag vet inte riktigt vad det är med mig den här veckan. Kanske har någon slags höstdepression slagit till mig med sitt ovanligt aggresiva basebollträ eller så är det något annat … kanske vädret som är konstant grått och regnigt och får mig ur balans. Jag känner mig lite lätt aggresiv hela tiden och ibland vill jag krypa ihop i fosterställning och lägga mig på golvet och…

Igår kulminerade det hoppas jag. När jag gick på lunch önskade jag att det där svarta hålet som aldrig dök upp skulle ha gjort det. När mina kollegor på eftermiddagen frågade mig ”Är du sur eller?” så blev jag ännu argare och kokade inombords. Men jag visade det inte. Jag blir ju egentligen inte arg … men skulle vi stått vid en trappa skulle jag inte tvekat en sekund, knuffat ner dem och skrikit ”Nej, jag är inte arg” – fast jag egentligen var skitsur och hade en skitdag.

Man får faktiskt ha det ibland.

Idag ska jag försöka tänka positiva, lyckliga tankar.

…och du, varför inte lägga till mig till dina favoriter på Bloggportalen? Klicka här!
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Snicksnack

Solsken i ögonen (jobbigt men bra) och bilar som kör illa (jobbigt och dåligt). Det är mina vardagsmorgnar i ett nötskal. Solskenet är i alla fall en positiv sak som jag (och alla andra) sett ganska mycket av den senaste tiden och även om jag är trött som, tja, jag vet inte vad, så älskar jag det. Solen, våren, att man vaknar till liv litegrann efter vinterns dvala. Till och med den lätta huvudvärken jag vaknade med i morse känns överkomlig när det är sånt här bra väder (som dessutom lutar åt att bli årets hittills varmaste dag).

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , ,