Inlägg taggade med snagg

En ledig fredag.

Sovmorgon idag. Frukosten är uppäten, skägget är rakat, huvudet är snaggat och kroppen är duschad. Nu är jag redo för en ny dag.

Läs andra bloggar om , , , , , ,

En film och ett trim.

Efter en tvättstugedag så tyckte jag det var på sin plats att fortsätta med mig själv. Håret – det lilla jag har på huvudet – åkte av med trimmern, så nu är det kortsnaggat igen. Mitt skäggiga ansikte fick sig också en omgång.

Så fick jag också se ”Låt den rätte komma in” idag och jag förstår inte riktigt all den hallabaloo som varit runt den filmen. Så bra som tidningarna har skrivit att den skulle vara håller jag inte med om. Kanske hade jag högt ställda förväntningar och den var okej, men inte mer än så.

Betyg:  (filmen får tre Janne av fem).

Klicka här och att ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , ,

Sniggsnagg.

Då har håret fått stryka på foten. Igen. I alla fall det lilla jag har kvar på skallen. Trimmern åkte fram och en stund senare är det tre millimeter över hela huvudet och nu ser jag ut som en boll igen. När jag knäppte den här bilden såg jag också alla rynkor jag har runt ögonen. Var kommer de ifrån?

Ännu ett tecken på att jag börjar bli en gubbe.

Klicka här och ge mig en röst! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

–O-O–

Jag sa till min kollega (som har skaffat sig nya glasögon) ”om du snaggar av dig håret så ser du nästan ut som Moby”.

Min kollega fnös.

Jag letade reda på en bild på Moby, knäppte ett kort på min kollega, klistrade ihop bilderna i Photoshop och tänkte; ”det här blir ju ett kul inlägg”.

Det blev det inte. De var inte alls lika. Hela inlägget blev bara … konstigt.

Nu ska jag jobba istället.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

Söndag

Idag skiner solen och jag har snaggat av mig håret igen och spenderat en kort stund i tvättstugan. Jag har fikat med mina vänner, strosat runt slottet, minigolfat och varit tillbaka i tvättstugan igen.

Läs andra bloggar om , , , , , , , ,

Godmorgon

Det är fredagsmorgon (tjohoo!), solen skiner ute och jag sitter helt själv på kontoret än så länge. Kaffebryggaren står och puttrar och är snart färdig att ge mig dagens första kopp.

Igår kväll snaggade jag förresten av mig håret igen. Ungefär en centimeter tror jag åkte bort … vilket betyder att det nu är kanske är två-tre millimeter kort på skallen.

Undrar vad jag ska hitta på idag?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,