Inlägg taggade med E4

Suddenly everything has changed

Jag lämnar ett grått och regnigt Linköping och åker upp på motorvägen…

…kör bil en stund och försvinner iväg i tankar och musik…

…och helt plötsligt kommer jag hem till strålande solsken.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , ,

Tisdagsmorgon i bilen

När jag kom ut till bilen i morse var den täckt av snö. Mycket snö. Under snön var det dessutom en sån där irriterande isskorpa som satt hårt på rutorna.

Det gick långsamt att åka till jobbet. Moddigt och halt. Periodvis isigt och hastigheten blev därefter.

På E4:an blev det helt stopp en stund. Några hundra meter framför mig hade en lastbil hamnat på sniskan och fick ta hjälp av en bärgningsbil…

…och ett par hundra meter senare var det ännu en lastbil som fick hjälp av en bärgare. Motorvägen var isig, hal och ganska läskig att köra på. Istället för de vanliga 35 minutrarna det tar att köra till jobbet tog det idag det dubbla. Inte kul, men som uttrycket lyder; ”Better safe, than sorry”.

Klicka här och att ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Dumma jävla idiot

Jag förstår inte hur otroligt korkad en människa kan vara. Dagens dummaste jävla idiot måste vara bilisten som låg framför mig på E4:an och stannade (!) i ytterfil för att släppa fram en annan bil som kom från påfarten. Ja, du läste rätt; han stannade! Själv fick jag panikbromsa (tutade argt gjorde jag också), bilen bakom mig fick också panikbromsa och svänga åt sidan för att inte köra in i mig.

När jag sen körde om och blängde argt in i bilen på honom gömde han sig med handen. Det syntes att han skämdes. Vilket han ska göra … och sluta köra bil eftersom han uppenbarligen inte klarar av det.

Idiot.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , ,