Inlägg taggade med lämna

Suddenly everything has changed

Jag lämnar ett grått och regnigt Linköping och åker upp på motorvägen…

…kör bil en stund och försvinner iväg i tankar och musik…

…och helt plötsligt kommer jag hem till strålande solsken.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , ,

Jason Voorhees

Det är fredagen den 13:e idag. Det kanske var därför jag fick för mig att det var lördag när väckarklockan ringde och efter en stunds funderande kom på att det inte alls var så. Jag suckade ett ”Åh nej” högt för mig själv när jag insåg att sängen – som kändes skönare än vanligt – var tvungen att lämnas. Och det kanske var därför det inte fanns någon mjölk till mitt kaffe när jag kom till jobbet i morse.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , ,

En skomakare och några julklappar.

Efter jobbet åkte jag till skomakar’n för att lämna in ett par skor för omklackning. Han tittade, vred och böjde lite på skorna och sa sen; ”de här skulle jag inte lägga en krona på”. Nähä, där får man för att man köper svindyra skor som inte håller, tänkte jag och drog iväg till det stora köpcentrumet. Gick förbi en skoaffär och kollade lite på nya skor (alla var fula). I en annan affär hittade jag däremot några julklappar till nära och kära … och det är ju bra att kunna bocka av några punkter på den listan.

BloggRegistret.seGe mig din röst – klicka på den svart/vita här till höger! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,