Inlägg taggade med England

Ringfingrar, på mer än ett sätt.

Ser följande i DN:

”Aktiehandlare som gör snabba affärer och har ett långt ringfinger i förhållande till pekfinger tjänar mer pengar och stannar fler år i yrket än kolleger med kortare dito. Det visar en ny vetenskaplig studie från England.”

Eh. Okej. Det låter som en otroligt viktig studie. Till vilken nytta kan man undra … men det kan ju vara bra om man som arbetsgivare söker efter ny personal.
– Jag ser att du har ett väldigt kort ringfinger, då kan du tyvärr inte få jobbet. 

Och på tal om ringfinger såg jag också att en Reina Hardesty i USA hade skickat 14.528 SMS på en månad. Fatta grejen. 14.528! Hon hade alltså snittat 484 SMS om dagen. Hur f-n lyckades hon med det? Hon kan knappast ha gjort något annat än att ha skickat SMS … och nej tydligen inte, för om man räknar bort de åtta timmarna på natten när hon förmodat sov, så blir det ett SMS varannan minut.

Själv så skickar jag ungefär 30 SMS på en månad och mitt ringfinger är faktiskt längre än pekfingret. Fast jag skulle nog inte bli någon bra aktiehandlare i alla fall.

Klicka här en gång till och ge mig din röst ännu en gång. För visst är det mycket roligare om jag hamnar högt upp på listan!

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Små kortisar om olika saker

Det engelska pundet har tydligen tappat i värde mot den svenska kronan och nu är det ”billigt” att vara i England igen. Billigt och billigt … ett pund går för tillfället loss på ungefär 12,50, så speciellt billigt vet jag inte om jag håller med om att det är … men jag har ju inte varit där på väldigt länge och åker gärna dit igen. Det kanske dags att planera in en liten resa till våren … det hade ju varit attans trevligt.

Jag skulle vilja att min förkylningshosta försvann helt och hållet nu. Helst igår.

Snålheten hos en del av ICAs handlare verkar i vissa fall inte ha några gränser … eller är han bara korkad och dum?

Till lunch idag blev det pastasallad. Den var tråkig … och som av en händelse köpt på just ICA.

När kommer solen tillbaka? Jag saknar den. Det är som om solen inte vill vara med längre. Som om den drog till en annan galax och lämnade oss ensamma här, i mörkret och kylan.

Aftonblaskan fortsätter på samma intrampade spår med ännu en kanske-artikel. Idag kan man kanske leva 14 år längre.

Mats Nileskär firar 30 år i radio. Ingen har fått mig att lyssna på Soul, RnB och Hip Hop som han.

KLICKA HÄR OCH RÖSTA PÅ MIG!
Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,