Inlägg taggade med personal

Skorpion på vift

Det här känns inte speciellt upplyftande att läsa. Personalen på Systembolaget hemma i byn hittade en Skorpion bland ölbackarna. Vare sig den var död eller levande, giftig eller inte, känns det inte så spännande faktiskt.

Jag bor ju i det huset.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

Ringfingrar, på mer än ett sätt.

Ser följande i DN:

”Aktiehandlare som gör snabba affärer och har ett långt ringfinger i förhållande till pekfinger tjänar mer pengar och stannar fler år i yrket än kolleger med kortare dito. Det visar en ny vetenskaplig studie från England.”

Eh. Okej. Det låter som en otroligt viktig studie. Till vilken nytta kan man undra … men det kan ju vara bra om man som arbetsgivare söker efter ny personal.
– Jag ser att du har ett väldigt kort ringfinger, då kan du tyvärr inte få jobbet. 

Och på tal om ringfinger såg jag också att en Reina Hardesty i USA hade skickat 14.528 SMS på en månad. Fatta grejen. 14.528! Hon hade alltså snittat 484 SMS om dagen. Hur f-n lyckades hon med det? Hon kan knappast ha gjort något annat än att ha skickat SMS … och nej tydligen inte, för om man räknar bort de åtta timmarna på natten när hon förmodat sov, så blir det ett SMS varannan minut.

Själv så skickar jag ungefär 30 SMS på en månad och mitt ringfinger är faktiskt längre än pekfingret. Fast jag skulle nog inte bli någon bra aktiehandlare i alla fall.

Klicka här en gång till och ge mig din röst ännu en gång. För visst är det mycket roligare om jag hamnar högt upp på listan!

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Söndagsnöje

Efter söndagsfika tillsammans med de andra så är det dags för ännu ett sånt där tråkigt måste. Livet verkar bestå av en hel drös av måsten. Jag skulle vilja ha personal som sköter allt sånt åt mig … och jag skulle gärna vilja ha det nu.

Andra bloggar om: , , , , , ,

Ännu en matskandal?

Min pappa var på en mataffär häromdagen och hittade bröd märkt med morgondagens datum. När han frågade personalen ryckte de på axlarna och sa att det var ett misstag.

Konspiratorikern i mig tror något helt annat.

Andra bloggar om: , , , , , , ,