Inlägg taggade med jag

Ringfingrar, på mer än ett sätt.

Ser följande i DN:

”Aktiehandlare som gör snabba affärer och har ett långt ringfinger i förhållande till pekfinger tjänar mer pengar och stannar fler år i yrket än kolleger med kortare dito. Det visar en ny vetenskaplig studie från England.”

Eh. Okej. Det låter som en otroligt viktig studie. Till vilken nytta kan man undra … men det kan ju vara bra om man som arbetsgivare söker efter ny personal.
– Jag ser att du har ett väldigt kort ringfinger, då kan du tyvärr inte få jobbet. 

Och på tal om ringfinger såg jag också att en Reina Hardesty i USA hade skickat 14.528 SMS på en månad. Fatta grejen. 14.528! Hon hade alltså snittat 484 SMS om dagen. Hur f-n lyckades hon med det? Hon kan knappast ha gjort något annat än att ha skickat SMS … och nej tydligen inte, för om man räknar bort de åtta timmarna på natten när hon förmodat sov, så blir det ett SMS varannan minut.

Själv så skickar jag ungefär 30 SMS på en månad och mitt ringfinger är faktiskt längre än pekfingret. Fast jag skulle nog inte bli någon bra aktiehandlare i alla fall.

Klicka här en gång till och ge mig din röst ännu en gång. För visst är det mycket roligare om jag hamnar högt upp på listan!

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Isande kallt, men fint.

Efter dagens kafébesök gick vi den sedvanliga strosen … och i den isande kylans tecken gav vi oss ut på isen. 

Till och med jag som är lite lätt pipplig och får inre bilder av hur jag faller genom och sen ligger där i en isvak; kall, blöt och halvt döende, strosade försiktigt fram på isen.

Och trots att temperaturen var runt tio minusgrader så var det en väldigt fin dag. Vindstilla (tack och lov) och en ny, blank is som hade lagt sig. Den vågade vi oss inte ut på, då hade vi garanterat trillat igenom.

Ute på piren hade isen hamnat mest överallt och bitvis var det väldigt halt. Vi bröt bort stora isklumpar och istappar som vi kastade ut på isen … ett märkligt ljud blev det när de där isklumparna svischade fram. Det tyckte vi var fränt.

Klicka här och ge mig en röst! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , och

Shop til you drop and drop that shit!

Efter jobbet tog jag en runda på stan. Planlöst irrande i jakt på lite julklappar och det där planlösa irrandet är helt värdelöst. Man blir ju bara sur över allt folk och så slutar det med att man står där och klämmer på någon fullständigt idiotisk grej. För ju mer man irrar omkring, desto färre idéer om vad man ska köpa till sina nära och kära. Så det blev ett par skor istället. Till mig själv. Bara för att.

BloggRegistret.seGe mig din röst – klicka på den svart/vita här till höger! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vi har ett horhus i trappuppgången

Jag kanske inte har berättat det, men likt tidigare år har jag och min bror pyntat trapphuset med lite ljusslingor. Bland annat hans väldigt röda. Den som gör att hela trappen ser ut som ett horhus. Inte för att jag vet hur ett horhus ser ut. Men det väldigt röda ljuset gör att känslan av min bild av ett horhus finns där.

Klicka här och ge mig din röst – varje dag! Läs sen andra bloggar om , , , , , , , , , ,

För väldigt länge sedan 2.

Jag vet att de här gamla bilderna egentligen bara är intressanta och kul för mig och min familj. Men jag ser bilderna på mig själv och kan inte riktigt se att det är jag som är där … även om jag vet att det är så. De där dragen har helt och hållet suddats ut. Men håll med om att jag faktiskt var söt som litet barn, cyklandes på min lilla trehjuling.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Nattliv

Efter middagen igår hamnade vi återigen på Källar’n och där utspelar sig – i mina ögon – märkligheter, så jag har en stilla undran idag: Vad är det som får förhållandevis vuxna (eller uppenbarligen inte) människor att brista ut i något slags skrikande brölande läten när de får några öl i sig. Såna där vrål som gör att de helt enkelt låter som retarderade grottmänniskor som ropar nonsenskväden rakt ut i luften?

Sen fick jag ytterligare ett tecken på att jag börjar bli en riktig gubbe. På vägen hem såg jag två personer, fulla som få, varav den ena var en av de där brölarna. Den ene ropar till den andre ”Kom igen nu då, jag fryser ihjäl”.
Min första tanke när jag ser och hör dem; Är du så djävla dum och korkad att du går ut i t-shirt och tunn sommarjacka när det är blåsigt och minusgrader ute så kan du ju lika gärna göra det!
Hans kompis till svar: ”Öööööööörghr”.

Skriv upp dig och var med på Earth Hour den 29 mars 2008! Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Le Pape

Hädanefter ska jag nog låta mina kollegor söka audiens för att få tillgång till mig och min förträfflighet. När (om) jag sen beviljar den där audiensen och jag låter dem komma fram till mig, ska de falla ner på knä och kyssa min ring.

Hjälp mig att klättra på listorna: klicka här och klicka här … sen borde du skriva upp dig och vara med på Earth hour den 29 mars 2008! Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Tankeverksamhet

Jag tänker på Tärningsspelaren som jag läste för att tag sedan och jag tänker att det borde jag ju prova och jag tänker att då måste jag ha storhetsvansinne som ett alternativ och sen tänker jag – vad är det för skillnad på det och mitt vanliga jag? Och så lägger jag ner den tanken.

Klicka här och klicka här också så att jag klättrar uppåt på listan! Skriv upp dig för att vara med på Earth hour den 29 mars 2008! Andra bloggar om: , , , , , ,