Inlägg taggade med sms

Tripping

I morse fick jag ett SMS: ”Fika i Hästholmen och samling framför GK 10:45”. Så jag gick dit och mötte upp med Ostar, Marie och Stenis. Sen for vi iväg söderut…

…tills vi kom till Hästholmen. Där satt vi nere i den charmiga hamnen och fikade en stund. Jag åt en tredjedel av en chokladruta som var groteskt stor.

Sen åkte vi norrut … mellan gröna och gula fält…

…och hamnade i inte lika charmiga Motala…

…där jag köpte mig två par jeans. Efter det åkte vi hem igen.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

Ringfingrar, på mer än ett sätt.

Ser följande i DN:

”Aktiehandlare som gör snabba affärer och har ett långt ringfinger i förhållande till pekfinger tjänar mer pengar och stannar fler år i yrket än kolleger med kortare dito. Det visar en ny vetenskaplig studie från England.”

Eh. Okej. Det låter som en otroligt viktig studie. Till vilken nytta kan man undra … men det kan ju vara bra om man som arbetsgivare söker efter ny personal.
– Jag ser att du har ett väldigt kort ringfinger, då kan du tyvärr inte få jobbet. 

Och på tal om ringfinger såg jag också att en Reina Hardesty i USA hade skickat 14.528 SMS på en månad. Fatta grejen. 14.528! Hon hade alltså snittat 484 SMS om dagen. Hur f-n lyckades hon med det? Hon kan knappast ha gjort något annat än att ha skickat SMS … och nej tydligen inte, för om man räknar bort de åtta timmarna på natten när hon förmodat sov, så blir det ett SMS varannan minut.

Själv så skickar jag ungefär 30 SMS på en månad och mitt ringfinger är faktiskt längre än pekfingret. Fast jag skulle nog inte bli någon bra aktiehandlare i alla fall.

Klicka här en gång till och ge mig din röst ännu en gång. För visst är det mycket roligare om jag hamnar högt upp på listan!

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Storebror kanske kan se dig

Bloggosfären är i uppror läser jag i SvD och DN. Jaså, tänker jag som inte alls har läst in mig på den där övervakningsgrejen som de ska rösta om på tisdag. Jag tror det är dags för mig att göra min hemläxa och läsa på litegrann. Men nej, jag vill inte att FRA ska kunna läsa mina mejl och sms (om nu något av någon anledning skulle slinka igenom deras filter) – trots att det inte står något spännande i dem.

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Tomma flaskor borta

SMS mottaget 20-nov-07 13:22
Hej kompis! Nu är det fixat. Det blev 145 kronor. Ha det bra!

SMS skickat 20-nov-07 13:23
Tack så mycket. Då slapp jag. Köp dig något snyggt! 🙂

Godmorgon tisdag

Att det verkar vara dimma och dis varje morgon och att bilen är i stort behov av en tvätt är ännu en nackdel med den här grå och fuktiga skitårstiden.

Flaskorna blir hämtade idag. Jag fick ett SMS en liten stund efter att jag lagt ut förra inlägget. Jag är glad att slippa eländet. Tack!

Rösta på mig! Andra bloggar om: , , , , , , ,