Inlägg taggade med handla

Pictures last longer

Det här blir som en liten bildhistoria, över dagen, som den har varit hittills. Efter min lilla sovmorgon kastade jag in en tvätt i tvättmaskinen. När den var klar hängde jag in en del av den i torkskåpet och den andra delen i torktumlaren.

Vi fikade. Sen stod vi bara och glodde en stund. Som dumma fån.

Vi strosade längs Storgatan en kort sekund … och kollade in en snabb sväng på Ister.

Titti och jag åkte till ett par handelsträdgårdar. Hon ville ha Pelargoner, men tji fick hon. Den sorten hon ville ha fanns inte…

…själv tyckte jag det var mer intressant med en humla som surrade runt de blåa blommorna.

Vi åkte iväg en sväng och åt en liten lunch på McDonken. Flottigt och gott.

Sen spelade vi äventyrsgolf. Inte så äventyrligt kanske, men roligt.

När vi kom hem till byn igen så såg himlen väldigt grå och trist ut.

Jag gick och handlade lite. En liter mjölk och en apelsinläsk.

Nu ska jag lägga mig här en stund.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Fleece.

Idag har jag varit i sportbutiken och handlat grejer. Bland annat en fleecetröja och ordet ”fleece” i min hjärna är fortfarande kopplat till de där ohyggligt fula och märkliga tröjorna i lätt psykedeliska mönster och bleka pastellaktiga färger som dök upp någon gång på 90-talet.

Kommer du ihåg vad jag menar?

Det var inte bara färgen och ”mönstret” som var … illa, de hade liksom ingen form. Tröjorna var mer som en oformlig massa som hällts över personerna som bar dem. Man fick ont i ögonen om man råkade titta på dem. För så fula var de faktiskt.

Så det bär nästan emot att säga att jag nu faktiskt har köpt en fleecetröja. Trots att den är svart och i princip ser ut som vilken tröja som helst.

Klicka här och ge mig en röst till. För visst är det väldigt mycket roligare om jag hamnar jättehögt på listan! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

En skum tomte

Kollega C var och handlade idag. I köket står det nu en stor låda med skumtomtar. Jag tycker inte att de är speciellt goda, men ändå har jag hunnit proppa i mig flera stycken. Bara för att liksom … och har man väl börjat så är det nästan svårt att sluta. Det är ganska konstigt faktiskt.

BloggRegistret.seKlicka på den svart/vita rutan här bredvid, gör det. Det är bra att du gör det för då blir jag glad!
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,