Inlägg taggade med grå

En fredag i juni

Det är fredag. Det ska bli skönt med helg. Jag sitter på kontoret och fryser litegrann. Det är en grå dag igen. Regn i luften. Jag behöver en kopp kaffe. En till. För jag har redan druckit en … och efter den andra, eller tredje, kommer jag att bli kissnödig.

Jag vet hur min dag ser ut.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

Waking up

Ough, det var svårt att vakna i morse. Trots att det inte är speciellt bra för uppvaknandet, så gick snoozeknappen varm när klockan ringde om och om igen. När persiennerna vinklades upp såg det grått och trist ut. Kanske är det därför allt känns lite sådär idag.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

Pictures last longer

Det här blir som en liten bildhistoria, över dagen, som den har varit hittills. Efter min lilla sovmorgon kastade jag in en tvätt i tvättmaskinen. När den var klar hängde jag in en del av den i torkskåpet och den andra delen i torktumlaren.

Vi fikade. Sen stod vi bara och glodde en stund. Som dumma fån.

Vi strosade längs Storgatan en kort sekund … och kollade in en snabb sväng på Ister.

Titti och jag åkte till ett par handelsträdgårdar. Hon ville ha Pelargoner, men tji fick hon. Den sorten hon ville ha fanns inte…

…själv tyckte jag det var mer intressant med en humla som surrade runt de blåa blommorna.

Vi åkte iväg en sväng och åt en liten lunch på McDonken. Flottigt och gott.

Sen spelade vi äventyrsgolf. Inte så äventyrligt kanske, men roligt.

När vi kom hem till byn igen så såg himlen väldigt grå och trist ut.

Jag gick och handlade lite. En liter mjölk och en apelsinläsk.

Nu ska jag lägga mig här en stund.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Gråheten

Solen som sken på mig så fint igår lyser verkligen med sin frånvaro ovanligt mycket idag. Det är gråare än gråast ute. Kanske är det också därför jag hade sådär svårt att vakna när klockan ringde – som om det skulle vara något ovanligt. Vissa dagar känns helt enkelt svårare än andra och idag är uppenbarligen en sån dag.

Idag vill jag inte.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Mer måndag än vanligt

Det är verkligen jättemycket måndag idag. Snart har hela dagen gått och det känns fortfarande som om jag inte vaknat till liv. Eller kan det möjligen bero på att det är den 19:e januari, årets största deppardag? Eller för att himlen är grå och avsaknaden av ljus är ganska påtaglig? Eller kan det kanske bero på att jag sov jäkligt illa i natt?

Klicka här och ge mig en röst till. För visst är det väldigt mycket roligare om jag hamnar jättehögt på listan! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Gråhetens inverkan

Idag är det inte riktigt lika muntert som det har varit i veckan. Vädret är så oändligt grått och trist att det smittar av sig lite på humöret. Jag blir själv lite grå och trist när det är såhär. Det är märkligt att mitt humör är så otroligt styrt av vädret.

Men det är en bra ursäkt för att få krypa upp i soffan och bara vara.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , ,

Jag är hoppfull

Jag såg himlen i morse. Inga tunga moln som gjorde morgonen mörkare än mörkast. Inget grått dis som sänkte humöret. En orange horisont som väntade på att solen ska titta upp. Och som jag hoppas att den gör det. Det skulle vara så otroligt trevligt med lite solsken. Det känns som om det var evigheter sedan.

Klicka här och ge mig en röst! Läs sen andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

Onsdagsmorgon

Idag snoozade jag två gånger och funderade på en tredje.

I duschen höll jag på att somna.

Under bilresan till jobbet hade helt plötsligt åkt halva vägen utan att ha ett minne av att jag har gjort det.

Morgonkaffet gör mig inte piggare.

Det är (som vanligt) en väldigt gråtung himmel ute.

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Foggy McFog

Egentligen borde jag vara lite småsur och grumpig eftersom bilresan till jobbet bestod av att halva vägen ligga längst bak i en långsam karavan som rullade fram i 60 på 90-väg. Tjock dimma gjorde att ingen vågade åka fortare. Men det gjorde ingenting. Jag tog ett djupt andetag och lät det vara istället för att som vanligt sitta och svära och skrika okvädningsord för mig själv. En bra blandskiva som jag satte ihop igår spelade bra musik som jag satt och sjöng med till gjorde mig lugn och fin.

Jag gillar dimma. Ibland. Det kan liksom vara lite trevligt på något konstigt sätt. Trots det grå och lite mörka som blir av det. Det är spöklikt och stillsamt. Kanske till och med lite rogivande.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Gnällspik

Det är inte bara en helt vanlig skittisdag. En hel bunt av bilförarna på vägen till jobbet var ovanligt dumma i huvudet, vädret är gråare än gråast och eftersom jag var först på kontoret i morse betydde det att kaffet, som jag i vanliga fall är så bortskämd med att det står färdigt, inte gjorde det.

Klicka här och rösta på mig
Sen kan du klicka här för skriva upp dig på Earth hour! Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,