Inlägg taggade med himmel

Det är en cirkus i stan och du är inte bjuden

Det är en cirkus i stan. Jag har aldrig varit speciellt förtjust i cirkusar. De har clowner. Bara en sån sak. Jag gillar inte clowner. De är extremt överskattade … och otäcka. Dessutom tycker jag att cirkusar på något sätt verkar vara olycksbådande. Jag menar, kolla himlen över cirkustältet på bilden.

Läs andra bloggar om , , , , , , , ,

När molnen skymmer solen.

Det var förresten en sån där trollsk himmel när jag åkte hem idag. Jag gillar den typen av himlar. Inte för att bilden gör den någon rättvisa – för den är knäppt i farten med lillkameran. Men ändå.

Jag gillar när man ser solens strålar som lyser ner på marken.

Läs andra bloggar om , , , , ,

Pictures last longer

Det här blir som en liten bildhistoria, över dagen, som den har varit hittills. Efter min lilla sovmorgon kastade jag in en tvätt i tvättmaskinen. När den var klar hängde jag in en del av den i torkskåpet och den andra delen i torktumlaren.

Vi fikade. Sen stod vi bara och glodde en stund. Som dumma fån.

Vi strosade längs Storgatan en kort sekund … och kollade in en snabb sväng på Ister.

Titti och jag åkte till ett par handelsträdgårdar. Hon ville ha Pelargoner, men tji fick hon. Den sorten hon ville ha fanns inte…

…själv tyckte jag det var mer intressant med en humla som surrade runt de blåa blommorna.

Vi åkte iväg en sväng och åt en liten lunch på McDonken. Flottigt och gott.

Sen spelade vi äventyrsgolf. Inte så äventyrligt kanske, men roligt.

När vi kom hem till byn igen så såg himlen väldigt grå och trist ut.

Jag gick och handlade lite. En liter mjölk och en apelsinläsk.

Nu ska jag lägga mig här en stund.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Värsta cravings!

Efter jobbet, i bilen på vägen hem, var himlen som en sandbotten. Sådär liksom lite randig och fin.

Ah, sen fick jag värsta suget på smågodis … och eftersom det var ett tag sedan jag åt sånt, så sprang jag nästan till butiken och köpte en stor påse som jag nu sitter och smaskar på. Det är ju ändå lill-lördag idag!

…och tio godisbitar senare så mår jag lite illa.

Klicka här och att ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Life is great!

Lördagsmorgon. Finns det något skönare … att slippa den där ilskna väckarklockan och istället få vakna av sig själv … och när man vinklar upp persiennerna ser man ett alldeles fantastiskt toppenväder med strålande solsken och klarblå himmel. Frukosten är uppäten och om en liten stund ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.

Ibland känns allt bara … toppen.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , ,

The solstråle

Trots tisdag så blir jag lite gladare och piggare och aningen mer upprymd över det utomordentligt fina vädret. Strålande solsken och klarblå himmel. Det drippar och droppar från taken och träden.

Jag kan nästan ana en doft av våren.

Nästan.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , ,

Rosa.

Det var en sån fantastisk himmel när jag åkte till jobbet i morse att jag var tvungen att stanna och knäppa ett kort på den. Det var alldeles innan solen orkade upp över horisonten och himlen färgades alldeles rosa. Bilden gör såklart inte upplevelsen rättvisa.

Klicka här och att ge mig en röst till. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , ,

Mer måndag än vanligt

Det är verkligen jättemycket måndag idag. Snart har hela dagen gått och det känns fortfarande som om jag inte vaknat till liv. Eller kan det möjligen bero på att det är den 19:e januari, årets största deppardag? Eller för att himlen är grå och avsaknaden av ljus är ganska påtaglig? Eller kan det kanske bero på att jag sov jäkligt illa i natt?

Klicka här och ge mig en röst till. För visst är det väldigt mycket roligare om jag hamnar jättehögt på listan! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Jag är hoppfull

Jag såg himlen i morse. Inga tunga moln som gjorde morgonen mörkare än mörkast. Inget grått dis som sänkte humöret. En orange horisont som väntade på att solen ska titta upp. Och som jag hoppas att den gör det. Det skulle vara så otroligt trevligt med lite solsken. Det känns som om det var evigheter sedan.

Klicka här och ge mig en röst! Läs sen andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

Två krukor med guld!

Inte bara en utan två färgglada bågar vecklade ut sig över den grå himlen. Den andra var dock lite svagare. Men de fanns där uppe på himlen och det var ju kul … eller, tja … kanske inte kul, men de fanns där en stund i alla fall.

Don’t understand swedish and want to know what I’m writing about? Try Google translate. It makes a really weird translation of this website. Läs andra bloggar om , , , , , , ,