Inlägg taggade med svårt

Yulia-style … typ

Vi blev så imponerade av Yulia Brodskaya-reportaget i senaste Cap&D att vi nu sitter här på kontoret och snurrar papper som dårar. Papper som vi sätter fast på annat papper. Vi blev liksom tvungna att prova och jädrar i min lilla låda. Det var pilligt … och svårt … och mitt tålamod räcker inte till för sånt pill.

Något annat.

Det är måndagsmorgon och det där jag brukar skriva om; trötthet och svårigheter att vakna är precis det du trodde att jag skulle skriva om, men jag struntar i det idag. Jag glädjer mig istället åt att solen skiner.

Klicka här och att ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

Om morgonens svårigheter, för sjuttioelfte gången.

Jag undrar vad det är som gör att man är så olika trött olika morgnar? Jag går ju och lägger mig samma tid varje kväll, sover oftast som en liten gris, klockan ringer som vanligt samma tid varje morgon, men ändå är vissa dagar mycket värre än andra.

Varför?

I morse till exempel. Fredag och allt, då brukar jag vakna lite lättare, lite gladare av vetskapen att det är fredag. Fredagar är ju toppen. Men inte alls idag. Jag var snarare som någon som väckts från de döda, fast bara halvvägs.

Klicka här och ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , ,

En bäver i skallen.

Att blogga. Ibland är det så enkelt. Orden flyter som ett rinnande vatten och helt plötsligt har man skrivit en massa ord, som bildar meningar och vips, så har ett inlägg blivit till. Om vad som helst, om ingenting eller någonting. Idag flyter det inte alls. Det är helt stilla. Det är som om en bäver byggt ett bo någonstans inne i huvudet och strypt vattentillförseln.

Då är det mycket enklare att rita bokstäver med krumelurer på.

Bara så att du vet.

Klicka här så blir jag glad.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Är det? Ja det är det!

God morgon. Jag har inte hunnit vakna riktigt än, men det är fredag idag … ja jäklar i min lilla låda. Det är ju så fantastiskt skönt att jag nästan trillar av stolen här på jobbet. Fredagar är ju som alla vet ”the shit”. Fredagar är det nya svarta.

Jag gillar’t, du gillar’t, vi alla gillar’t.

Klicka här och ge mig en helt ny röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Gråheten

Solen som sken på mig så fint igår lyser verkligen med sin frånvaro ovanligt mycket idag. Det är gråare än gråast ute. Kanske är det också därför jag hade sådär svårt att vakna när klockan ringde – som om det skulle vara något ovanligt. Vissa dagar känns helt enkelt svårare än andra och idag är uppenbarligen en sån dag.

Idag vill jag inte.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Dålig tidpunkt.

Jag gnällde ju häromdagen om rytmen som aldrig infann sig, hur svårt det var att hitta den, att vakna tidigt på morgnarna, att jag borde ha fått någon slags rutin på väckarklockans illvilliga ringande.

Uppenbarligen så infann sig den där rytmen just idag när jag hade planerat att sova ut ordentligt. Sova länge. Sova lördag.

Klockan sju vaknade jag. Klarvaken. Pigg som en lärka. Och när jag såg klockan suckade jag en sorgset ”varför” till mig själv, vände mig, satte på radion och tvingade mig själv att somna om … vilket jag faktiskt lyckades med efter en stund.

Klicka här och att ge mig en röst till. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Fleece.

Idag har jag varit i sportbutiken och handlat grejer. Bland annat en fleecetröja och ordet ”fleece” i min hjärna är fortfarande kopplat till de där ohyggligt fula och märkliga tröjorna i lätt psykedeliska mönster och bleka pastellaktiga färger som dök upp någon gång på 90-talet.

Kommer du ihåg vad jag menar?

Det var inte bara färgen och ”mönstret” som var … illa, de hade liksom ingen form. Tröjorna var mer som en oformlig massa som hällts över personerna som bar dem. Man fick ont i ögonen om man råkade titta på dem. För så fula var de faktiskt.

Så det bär nästan emot att säga att jag nu faktiskt har köpt en fleecetröja. Trots att den är svart och i princip ser ut som vilken tröja som helst.

Klicka här och ge mig en röst till. För visst är det väldigt mycket roligare om jag hamnar jättehögt på listan! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

En skum tomte

Kollega C var och handlade idag. I köket står det nu en stor låda med skumtomtar. Jag tycker inte att de är speciellt goda, men ändå har jag hunnit proppa i mig flera stycken. Bara för att liksom … och har man väl börjat så är det nästan svårt att sluta. Det är ganska konstigt faktiskt.

BloggRegistret.seKlicka på den svart/vita rutan här bredvid, gör det. Det är bra att du gör det för då blir jag glad!
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

Insomning

Det var som jag trodde. Jag sov som en kratta i natt. Eller, nej, det gjorde jag inte alls. Men jag hade lite svårt att somna igår kväll. Den nya madrassen var skön och allt, men det var liksom lite ovant.

Läs andra bloggar om , , , , ,