Inlägg taggade med tvätt

Pictures last longer

Det här blir som en liten bildhistoria, över dagen, som den har varit hittills. Efter min lilla sovmorgon kastade jag in en tvätt i tvättmaskinen. När den var klar hängde jag in en del av den i torkskåpet och den andra delen i torktumlaren.

Vi fikade. Sen stod vi bara och glodde en stund. Som dumma fån.

Vi strosade längs Storgatan en kort sekund … och kollade in en snabb sväng på Ister.

Titti och jag åkte till ett par handelsträdgårdar. Hon ville ha Pelargoner, men tji fick hon. Den sorten hon ville ha fanns inte…

…själv tyckte jag det var mer intressant med en humla som surrade runt de blåa blommorna.

Vi åkte iväg en sväng och åt en liten lunch på McDonken. Flottigt och gott.

Sen spelade vi äventyrsgolf. Inte så äventyrligt kanske, men roligt.

När vi kom hem till byn igen så såg himlen väldigt grå och trist ut.

Jag gick och handlade lite. En liter mjölk och en apelsinläsk.

Nu ska jag lägga mig här en stund.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Lördagens nöje

Såhär roligt har jag det en lördagseftermiddag i februari. Dammet är dammat, golven är sugna och blommorna är vattnade. Nu funderar jag på om jag ska slänga in en tvätt i maskinen.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , ,

Ett tråkigt inlägg

Idag verkar det vara ett sånt där väder som gör att jag håller mig inne. Grått. Regn. Tråk. Och som av en händelse har jag ett berg av tvätt som behöver tas om hand och tvättas. Jag har redan börjat. Första maskinen är snart klar … sen är det väl fyra-fem till. Sen skulle jag behöva köra ett varv med dammsugaren också fast jag inte alls vill.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Söndagsnöje

Efter söndagsfika tillsammans med de andra så är det dags för ännu ett sånt där tråkigt måste. Livet verkar bestå av en hel drös av måsten. Jag skulle vilja ha personal som sköter allt sånt åt mig … och jag skulle gärna vilja ha det nu.

Andra bloggar om: , , , , , ,

Ursäkter

Tvättstugedag idag … och nu ska dammsugaren fram. Jag hittar ursäkter och andra saker att göra för att slippa släpa fram den där skiten även om jag vet att bara man kommer igång är det inte så farligt. Men det är vägen dit som är så förbannat tråkig. Så oändligt tråkig att jakten på någon som kommer hem till mig och städar varannan vecka är igång igen.

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Ett blogginlägg

Efter dagens fika på GK så spenderar jag dagen inomhus. Springer fram och tillbaka till tvättstugan, fyller maskinen med mina smutsiga kläder, plockar ur den rena, stoppar i torktumlare och hänger i torkskåp. Det är oerhört tråkigt. Jag vill ha en betjänt som gör alla tråkiga sysslor åt mig.


Mina Edelweiss är döda. De är gråa klumpar som vajar i vinden och jag tror inte att de kommer att vakna till liv igen.

Rösta på mig! Sen borde du skriva upp dig för att vara med på Earth hour den 29 mars 2008! Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

Kalas


När lillebror får paket måste storebror självklart hjälpa till.

Eftermiddagen spenderades på kalas eftersom lille Norton fyllde tre år förra helgen. Massor med paket och sen var det kaffe, kakor och tårta … och sockerchocken som jag trodde att jag skulle få uteblev som tur var. Sen satt jag och barnen och lekte med modellera, gjorde ormar, klumpar och grejer i olika färger innan jag lämnade kalaset och gick hem till lugn och ro.

Andra bloggar om: , , , , , , , ,