Inlägg taggade med skön

Tisdag … pfft.

Det är väldigt mycket morgon för tillfället. Så mycket att mina ögon har lite problem med att hålla sig öppna. Huvudet har problem med att hålla sig uppe. Min säng, som dessvärre är alldeles för långt borta, skulle vara väldigt skön att ligga i.

Jag får hoppas att kaffet hjälper.

Klicka här och att ge mig en röst.
Läs andra bloggar om , , , , , , , ,

Lördag 7 mars 2009

Det var näst intill omöjligt att somna i natt. Soffan var så skön igår kväll att jag somnade till en liten stund och det var tydligen tillräckligt för att nattens sömn inte ville komma till mig.

I morse blev det ett långsamt skönt uppvaknande. Ingenting som störde mig i min sömn. Inga telefoner som ringde. Inga backande lastbilar utanför mitt sovrumsfönster. Lugn och ro. Jag fick vakna av mig själv.

Fikat har vi gjort och strosandet struntade vi i eftersom det är så fruktansvärt oskönt ute. Det är kallt. Rått. En sån där äcklig kyla som kryper innanför skinnet och ända in i märgen.

Klicka här och ge mig en helt ny röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

En helt vanlig måndag, utan jeans.

Som vanligt en måndag är jag lite småseg. Lite för att jag just har ätit lunch, men mest tror jag det är för att jag vaknade så konstigt i morse. Vid sex ungefär. Oförstående över varför och hur. Det kanske var ljud. Kanske var det en dörr som smällde, en högljudd bil eller något annat som mina öron inte kände igen. Jag är känslig för ljud när jag sover … lättväckt … i alla fall när det är ljud som jag inte känner igen. Kanske är tröttheten över mig för att jag somnade om. För egentligen borde jag kanske gått upp då vid det första uppvaknandet. Även om sängen som vanligt kändes skönare.

Min kollega blev lite förnärmad förut när jag kallade honom för en ”fashion fuck-up”. För skorna som han valt till sin kostym inte är … som sig bör. Vi beslutade nämligen i förra veckan att den här veckan ska vara en ”no-jeans-week”. För att jeans är lite tjatigt och … vanligt. För variationens skull. För att det är en kul grej. Som inte är helt enkel när nästan alla byxor jag har är just jeans.

Klicka här och ge mig en ny röst.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

En soffa.

Soffan. Det är verkligen en skön plats att spendera tiden i. Speciellt när man lägger sig i den vid sju-snåret, somnar in och vaknar tre timmar senare och undrar vad som hände. Jag skulle ju bara vila ögonen en liten stund.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Jason Voorhees

Det är fredagen den 13:e idag. Det kanske var därför jag fick för mig att det var lördag när väckarklockan ringde och efter en stunds funderande kom på att det inte alls var så. Jag suckade ett ”Åh nej” högt för mig själv när jag insåg att sängen – som kändes skönare än vanligt – var tvungen att lämnas. Och det kanske var därför det inte fanns någon mjölk till mitt kaffe när jag kom till jobbet i morse.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , ,

Dagens (veckans) skönaste

Sen jag såg ”Everything’s gone green” härom veckan så har jag hårddiggat den här låten. Den är ju så attans skön. ”The CN Tower Belongs to the Dead” heter den och gruppen heter Final Fantasy och består väl egentligen mest av den kanadensiske Owen Pallet.

Andra bloggar om: , , , , , ,