Inlägg taggade med lampa

En måndag i februari.

Morgon. När lampan (som tänds en stund innan väckarklockan ringer) tändes så var jag vaken. När klockan fem minuter senare ringde sov jag tydligen igen. Jag reagerade nämligen på att lampan tändes som en stark blixt innan den gick över till att långsamt tändas på riktigt. Eller också var allting en halvsovande dröm.

…och i natt fick Slumdog Millionaire, som jag ju av en händelse såg igår och gillade skarpt, bland annat en Oscar för bästa film.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,

Pop!

Min hallampa skrämde mig nyss. Efter en vända i tvättstugan tyckte jag att hallen behövde lite ljus, eftersom den är mörk och inte får något naturligt ljus från till exempel ett fönster. Ett knäpp på knappen och ljudet av ett ”Pop!” fick mig att göra ett nervöst litet skutt när lampan exploderade och glasbitar regnade ner på hallens golv. Pop … skutt! Jag skulle velat se mig själv i exakt det ögonblicket. Det måste ha sett roligt ut.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Godmorgon – varde ljus!

Morgon. Tröttheten, trots att jag la mig tidigt igår, är över mig (allt är precis som vanligt alltså). Semestern förstörde min dygnsrytm. Morgonrutinen funkar i alla fall som den ska och allt vad jag orkar undviker jag att snooza – trots att jag mer än gärna skulle sova flera timmar mer. Ska det ta lång tid innan jag vänjer mig (som om det skulle hända) vid att vakna tidigt igen!?

Men det var bara att åka till jobbet … precis som vanligt … förutom att jag var på bilverksta’n och fick en trasig lampa bytt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

En lång mening

Jösses så trött jag är idag, men det är väl så det blir när man somnar en aning för länge på soffan så att man sen inte kan somna på natten och man får ligga där och vrida och vända på sig, läsa tills man blir trött och sen piggna till igen när man släcker lampan för att man får liksom vrida sig lite för mycket för att nå knappen.

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,