Inlägg taggade med jippo

Positivism

Det var lite jippo hemma i byn i helgen och jag läser ett kort reportage i lokalblaskan om vad som har hänt. Reportern ser väldigt positivt på saken.

Ett viktigt inslag i Sommarknäppen har alltid varit karusellerna. Nere vid Vadstena slott fanns ett brett utbud som täckte en bred åldersgrupp. Mini-tåg för de minsta och voltande pariserhjul för de lite äldre.

Vi gick förbi där nere vid slottet. Några enstaka barn åkte i ett par av karusellerna och inget av barnen såg direkt jublande glatt ut och att kalla det ”brett utbud” … nja, det är att ta i. 

Hade jag haft barn vet jag inte om jag skulle låtit dem åka de där sakerna. De såg ut att vara begagnade, kanske från 1976, avlagda från någon mindre nogräknad öststat.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , ,

Krimskrams

Schulmans blir utsparkade från VF och har nu en nedräkningsblogg på sin egen sajt istället. Eller … utsparkade och utsparkade … det hela är nog snarare ett litet PR-jippo för att locka folk till den kommande 1000apor-sajten. Nya rubriker skapade det och bröderna är lika glada ändå.

Visst är det väl så att kvällstidningarnas rubriker är precis lika köpta som blondinbloggarnas inlägg?

Eftersom jag gillar Madonna litegrann så tycker jag det är synd att hon som brukar hoppa på de musikaliska trenderna tidigt istället hoppar på Timbaland-tåget när det redan känns passerat. Nya låten ”4 minutes” tillsammans med Justin Timberlake är väldigt ospännande … för att inte säga ointressant.

Är det det här som blir den förmodade bloggdöden för de betalda blondinbloggarna? Utredning pågår.

Fuck! Nu har jag halkat på Bloggportalens topplista igen. Jag borde skärpa mig. Jag borde blogga bättre, intressantare och roligare. Eller skitsamma, jag borde inte bry mig, för även om det är roligt med topplistor (speciellt när jag ligger högt på dem) så bloggar jag för min egen skull … och för din.

Och nu blir det modeblogg … skjortor behöver jag. En hel drös. Snygga, fina skjortor. Klassiskt snitt, enkla, ”cleana”. En shoppingtur behövs och ska göras när orken trillar över mig.

Skriv upp dig och var med på Earth Hour den 29 mars 2008! Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,