Inlägg taggade med inte roligt

Bilder, en jäkla massa bilder

Jag sitter på jobbet och går igenom bilder. En sisådär 500 stycken bilder som alla måste kollas noggrannt om de fungerar att använda. Jag kan inte påstå att jag tycker det är roligt. Dessutom är det ganska tidsödande.

Förresten så verkar ni inte tycka om bloggens nya utseende. Hmm. Jag får se om den blir kvar eller om jag ska hitta på något annat.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

April april din dumma sill. Eller inte.

Godmorgon. Jag funderade på om jag skulle hitta på något kul aprilskämt att lägga upp här på min lilla blogg. Kanske är det för tidigt på morgonen eller kanske tryter fantasin, men ingenting ville dyka upp. Så det blir inget skämt. Om jag nu inte kommer på något senare. Bara så att du vet.

Det här måste väl ändå vara det mest meningslösa inlägget på länge.

Note to self: Skärp dig!

Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

Osäkerhet.

Idag på jobbet har jag suttit och pillat med saker som jag inte riktigt har koll på och jag gillar inte den känslan … när jag känner mig förvirrad och lite vilsen. Den där känslan som gör mig osäker på vad jag gör och vad jag kan. Det är ganska … irriterande. I morgon blir det nya friska tag.

Klicka här och ge mig en helt ny röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,

Iväg och tillbaka

Jag, min ena bror och föräldrarna satte oss i bilen och for iväg de 22 milen för att hälsa på min andra bror som fyller år i morgon.

Längs vägen står stolparna på rad och eftersom jag samlar på stolpar så knäpper jag några bilder genom rutan.

Vi åker genom Gnesta. Jag har aldrig varit i Gnesta … och jag vet allvarligt talat inte om jag faktiskt skulle vilja spendera så mycket tid där. Det såg inte helt kul ut … kanske för att vädret var skit … eller kanske för att det helt enkelt inte såg speciellt roligt ut.

Efter flera mil är vi sen hemma hos min bror och hans familj. Vi äter gott, fikar kaffe med tårta och födelsedagsbror får lite presenter som verkar väldigt intressanta.

När det närmar sig kvällen åker vi de 22 milen igen och det är riktigt skitväder och regnar konstant hela vägen hem.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

The Final Countdown

Ensam på kontoret idag igen, vilket såklart inte är speciellt roligt. För en stund sedan åkte jag en sväng bort till ett tryckeri och hämtade en grej de har tryckt åt oss och nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Kanske städa iordning lite innan jag drar … för det hade jag tänkt att göra vid lunch.

…och när jag kommer hem till byn i eftermiddag ska jag gå till Källar’n och fira min semester med en öl på deras uteservering – vare sig det regnar (som det gjorde nyss) eller om solen skiner (vilket jag hoppas att den gör). Låter inte det som en trevlig plan!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Eh, jaha!?

När jag hade det förra inlägget i huvudet tyckte jag att det lät jätteroligt. Nu när jag efteråt läser det ser jag att det inte alls är det. Knorren på slutet försvann visst i ett ingenting.

Så kan det gå.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,