Inlägg taggade med eftermiddag

Chicken and rice

Jag är mätt som en plätt efter att ha ätit en stor portion med kycklingspett. Med ris och jordnötssås. Hej paltkoma. Hej eftermiddag med solsken. Hej fredag. Hej helgen som börjar snart.

Låten ”Chicken and rice” på Spotify. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , ,

Flowers & fotball tops


Fotot är taget av Titti W.

I lördags, på sena eftermiddagen, efter ett par glas vin, så sparkade vi lite boll … och det är såhär man ser ut när man är ett riktigt fotbollsproffs. Jag i mitten, med vinglas i handen och foten på bollen. Nu väntar jag bara på att något lag ska ringa och erbjuda mig några miljoner i veckan.

Läs andra bloggar om , , , , , , , ,

The supereffektivitet

Att stänga in sig bakom hörlurarna med Prodigys nya skiva gjorde under för min effektivitet. Jag brukar vara ganska snabb och effektiv i vanliga fall, men nu … eftermiddagen har gått i ett rasande tempo. Ritsch ratsch fili-bom-bom-boom. 

Snabb dunka-dunka-musik gör mig helt enkelt till Superjanne.

Och jag har lyssnat igenom ”Invaders must die” några gånger nu och jomenvisst, den svänger riktigt bra. Speciellt på hög volym.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , ,

Lördagens nöje

Såhär roligt har jag det en lördagseftermiddag i februari. Dammet är dammat, golven är sugna och blommorna är vattnade. Nu funderar jag på om jag ska slänga in en tvätt i maskinen.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , ,

Jobb

Idag känner jag mig piggare igen. Jag har fått sova ordentligt i natt och när klockan ringde i morse gick jag upp nästan upp på en gång. Idag är det Powerpoint som gäller – ett program jag avskyr. Men det ska nog bli bra. Hoppas jag. Senare i eftermiddag är det presentation och kundmöte.

Klicka här och ge mig din röst en gång till. För visst är det väldigt mycket roligare om jag hamnar jättehögt på listan!
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , ,

Knakelibrak

Andra halvan av eftermiddagen gick som sagt inte riktigt som väntat när servern på jobbet knakade ihop. Det blev lite svårt att göra saker och det som behövdes för att göra det jag skulle göra ligger där, oåtkomligt. Vår servicekille ska tydligen komma ikväll och förhoppningsvis reda ut problemet, så jag hoppas att det är fixat i morgon förmiddag (yeah, jag har sovmorgon i morgon!) när jag kommer till jobbet.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,

Jag är vaken.

Klockan ringde i morse och jag gick upp nästan på en gång. Frukosten är uppäten och jag känner mig, trots nattens insomningssvårigheter, ganska pigg. 

Idag ska jag försöka låta bli att sova alldeles för många timmar på eftermiddagen så att jag kan somna i natt. Jag ska inte ligga som jag gjorde i natt, vrida och vända på mig tills jag nästan förlorar förståndet.

Klicka här och ge mig en röst! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , ,

Tårta

På eftermiddagen åkte jag hem till Daniel en stund. Han fyller ju år idag så jag lämnade en present och fick kaffe och tårta. Sen åkte jag hem igen till halvliggande läge och lättja.

Läs andra bloggar om , , , , , ,

The Final Countdown

Ensam på kontoret idag igen, vilket såklart inte är speciellt roligt. För en stund sedan åkte jag en sväng bort till ett tryckeri och hämtade en grej de har tryckt åt oss och nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Kanske städa iordning lite innan jag drar … för det hade jag tänkt att göra vid lunch.

…och när jag kommer hem till byn i eftermiddag ska jag gå till Källar’n och fira min semester med en öl på deras uteservering – vare sig det regnar (som det gjorde nyss) eller om solen skiner (vilket jag hoppas att den gör). Låter inte det som en trevlig plan!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Stillhetens hav

Fredag eftermiddag på kontoret och det kanske vore på sin plats att plocka fram lattjolajbanlådan? Det känns nämligen lite dött här för tillfället.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,