Inlägg taggade med mode

Uteliggare?

En grej som förundrat mig en tid är vilka det egentligen är som hittar hit genom att söka efter uteliggare … eller snarare varför? Bara de senaste 30 dagarna har 79 sökningar gjorts på olika sökmotorer som sen gjort att dessa ramlat in här på min blogg … och vad de kanske hittar är det här gamla inlägget om uteliggaren som blev stämd.

Men vad är grejen? Är uteliggare plötsligt värsta modegrejen att googla efter?

BloggRegistret.seLäs andra bloggar om , , , , , , , ,

Fashion fuck up

Att franska Vogue (enligt King) hyllar Foppa-toffeln visar väl bara på hur bajsnödig modeindustrin är. För hur trendig de än försöker göra den så är den en styggelse. Lyssna noga nu: Även om något riktigt jäkla fult anses trendigt är det likväl riktigt jäkla fult. Ergo, bör alltså inte användas. Inte ens på det där ironiska sättet.

Kolla här om du vill se en bild. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , och

Ett blött skrev?

Jag undrar också varför kidsen har kalsongerna på sig under badbyxorna. Inte nog med att det ser larvigt ut – det kan ju knappast vara behagligt? Hela funktionen med badbyxorna försvinner ju – varför inte bara strunta i badbyxorna om man nu vill visa upp att man köper märkeskalsonger?

Men att ligga på stranden med ett konstant blött skrev är kanske en upplevelse (badbyxor brukar ju torka relativt snabbt, kalsonger i badbyxor gör det med all säkerhet inte lika fort) … men vad vet jag?

Rösta på mig genom att klicka här och klicka här! Läs andra bloggar om , , , , , , , , .

Trendspaning

Jag har inte kunnat sätta fingret på vad det är som gjort att folk har sett så konstiga ut den senaste tiden. Modet svänger verkligen fram och tillbaka och jag hänger uppenbarligen inte med. Men nu vet jag vad det är. Dagens hetaste trend är tydligen att se ut som Ellos-katalogen från 1986

Andra bloggar om: , , , , ,

Fashion Fuck-up

Jag vet inte hur H&M fungerar i vanliga fall, men jag har förstått att de är duktiga på att hänga med i olika trender och mode-svängar. Men har ni sett den där filmen som rullar på TV nu … med den där snygga modellen som dansar omkring, hon som är på bilden här ovanför (hämtad från deras hemsida). Hon som dansar i ett par högt skurna jeans med vida ben. Ibland blir det tydligen inte så bra med den där trendkänslan … för hur moderna och trendiga de där jeansen än må vara, så är de unfuckingbelievable jäkla fula.

Skriv upp dig och var med på Earth Hour den 29 mars 2008! Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Krimskrams

Schulmans blir utsparkade från VF och har nu en nedräkningsblogg på sin egen sajt istället. Eller … utsparkade och utsparkade … det hela är nog snarare ett litet PR-jippo för att locka folk till den kommande 1000apor-sajten. Nya rubriker skapade det och bröderna är lika glada ändå.

Visst är det väl så att kvällstidningarnas rubriker är precis lika köpta som blondinbloggarnas inlägg?

Eftersom jag gillar Madonna litegrann så tycker jag det är synd att hon som brukar hoppa på de musikaliska trenderna tidigt istället hoppar på Timbaland-tåget när det redan känns passerat. Nya låten ”4 minutes” tillsammans med Justin Timberlake är väldigt ospännande … för att inte säga ointressant.

Är det det här som blir den förmodade bloggdöden för de betalda blondinbloggarna? Utredning pågår.

Fuck! Nu har jag halkat på Bloggportalens topplista igen. Jag borde skärpa mig. Jag borde blogga bättre, intressantare och roligare. Eller skitsamma, jag borde inte bry mig, för även om det är roligt med topplistor (speciellt när jag ligger högt på dem) så bloggar jag för min egen skull … och för din.

Och nu blir det modeblogg … skjortor behöver jag. En hel drös. Snygga, fina skjortor. Klassiskt snitt, enkla, ”cleana”. En shoppingtur behövs och ska göras när orken trillar över mig.

Skriv upp dig och var med på Earth Hour den 29 mars 2008! Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Fashionsmashion

Jag har sett tendenserna ganska länge nu. Det har liksom smugit lite, sniffat runt, hållt sig en aning på sin kant och inte riktigt vågat sig fram … men nu verkar det som det kommer på bred front, på riktigt och med stormsteg. Oh my gosh. Det är 80-talet som är på ingång.

Klicka här och klicka här också så att jag klättrar uppåt på listorna … tack! Skriv upp dig för att vara med på Earth hour den 29 mars 2008! Andra bloggar om: , , , ,

Och…

…telefonklotter är intressant. ”Gravt störda personer är lätt att identifiera genom teckningar” säger psykoterapeuten och behandlingskonsulten Lennart Bergström.

…Musse Pigg-tröjan är tillbaka. Det var inte snyggt i mitten på 80-talet och det är inte snyggt nu.

…nu är det farligt att vaxa bilen också. Finns det något som inte är farligt nu för tiden?

…att prinsessan Lilian fått åka till sjukhuset är väl inte så konstigt, hon är väl typ 3000 år gammal.

Läs andra bloggar om: , , , , , , , , och