Inlägg taggade med bloggdöden

Vad var det jag sa!

Redan ett par timmar efter att jag postade det förra inlägget igår kväll så var jag på väg att sätta mig framför datorn hemma och skulle skriva ett inlägg. Då lät jag bli. Satte datorn i vila och gjorde något annat. 

Att jag skulle sluta med det här efter över tio år är ju lika troligt som att kungen skulle kunna säga Arboga. Han har svårt för ortsnamn och jag gör det av gammal vana – bloggar alltså, inte springer omkring och säger ”Arboga”. Jag kan liksom inte låta bli. Jag tänker ju till och med ”blogg” i saker jag gör; ”det här ska jag lägga upp på bloggen” och ”det måste jag skriva om”. Det är en del av min vardag och det har efter alla år blivit en del av mig.

Så även om jag säger att jag ska sluta eller ta en paus, så vet ju både du och jag att det inte kommer att hända. Inte än i alla fall. Inte inom en överskådlig framtid. Bloggtorkan kommer och går, det är ju bara att stänga av datorn en stund, så kommer det tillbaka.

F-n, jag kommer nog till och med sitta på ålderdomshemmet och knappra in poänglösa blogginlägg om ingenting.

Så det är väl bara att säga ”hej” igen. Efter världens kortaste bloggpaus.

Klicka här och att ge mig en röst till. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Krimskrams

Schulmans blir utsparkade från VF och har nu en nedräkningsblogg på sin egen sajt istället. Eller … utsparkade och utsparkade … det hela är nog snarare ett litet PR-jippo för att locka folk till den kommande 1000apor-sajten. Nya rubriker skapade det och bröderna är lika glada ändå.

Visst är det väl så att kvällstidningarnas rubriker är precis lika köpta som blondinbloggarnas inlägg?

Eftersom jag gillar Madonna litegrann så tycker jag det är synd att hon som brukar hoppa på de musikaliska trenderna tidigt istället hoppar på Timbaland-tåget när det redan känns passerat. Nya låten ”4 minutes” tillsammans med Justin Timberlake är väldigt ospännande … för att inte säga ointressant.

Är det det här som blir den förmodade bloggdöden för de betalda blondinbloggarna? Utredning pågår.

Fuck! Nu har jag halkat på Bloggportalens topplista igen. Jag borde skärpa mig. Jag borde blogga bättre, intressantare och roligare. Eller skitsamma, jag borde inte bry mig, för även om det är roligt med topplistor (speciellt när jag ligger högt på dem) så bloggar jag för min egen skull … och för din.

Och nu blir det modeblogg … skjortor behöver jag. En hel drös. Snygga, fina skjortor. Klassiskt snitt, enkla, ”cleana”. En shoppingtur behövs och ska göras när orken trillar över mig.

Skriv upp dig och var med på Earth Hour den 29 mars 2008! Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,