Inlägg taggade med snygga

Bonjour monsieur Tintin

Tintin fyller tydligen 80 år i år. Jag minns när jag var liten och läste alla de där albumen som vi hade hemma. Hur man följde med på hans äventyr kors och tvärs över världen. Han flög till och med till månen (15 år före den riktiga månlandningen). Det var ju otroligt spännande. Tyckte jag då i alla fall.

Jag har fortfarande kvar alla album. Slitna och naggade i kanterna. Idag ser jag kanske andra saker än de spännande historierna som jag läste som barn. Som till exempel hur äckligt präktig han är. Eller de otroligt snygga illustrationerna.

Vänta förresten … en journalist, en sjöman och hunden Milou till månen? Den fullständigt förvirrade professor Kalkyl och dåraktiga Dupontarna var också med på resan och i det tyngdlösa tillståndet smyger den uppenbart alkoholiserade kapten Haddock undan för att hälla i sig medhavd, gömd whisky och blir bra på lyset. Kanske inte ett helt lämpligt beteende om man är i en rymdraket.

Men i den tecknade världen är allt möjligt.

Fortsätt gärna att klicka här för att ge mig ännu en röst. För det är ju kul (för mig) att hamna högt upp på listan.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Krimskrams

Schulmans blir utsparkade från VF och har nu en nedräkningsblogg på sin egen sajt istället. Eller … utsparkade och utsparkade … det hela är nog snarare ett litet PR-jippo för att locka folk till den kommande 1000apor-sajten. Nya rubriker skapade det och bröderna är lika glada ändå.

Visst är det väl så att kvällstidningarnas rubriker är precis lika köpta som blondinbloggarnas inlägg?

Eftersom jag gillar Madonna litegrann så tycker jag det är synd att hon som brukar hoppa på de musikaliska trenderna tidigt istället hoppar på Timbaland-tåget när det redan känns passerat. Nya låten ”4 minutes” tillsammans med Justin Timberlake är väldigt ospännande … för att inte säga ointressant.

Är det det här som blir den förmodade bloggdöden för de betalda blondinbloggarna? Utredning pågår.

Fuck! Nu har jag halkat på Bloggportalens topplista igen. Jag borde skärpa mig. Jag borde blogga bättre, intressantare och roligare. Eller skitsamma, jag borde inte bry mig, för även om det är roligt med topplistor (speciellt när jag ligger högt på dem) så bloggar jag för min egen skull … och för din.

Och nu blir det modeblogg … skjortor behöver jag. En hel drös. Snygga, fina skjortor. Klassiskt snitt, enkla, ”cleana”. En shoppingtur behövs och ska göras när orken trillar över mig.

Skriv upp dig och var med på Earth Hour den 29 mars 2008! Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,