Inlägg taggade med nedräkning

One down, four to go.

Tisdagströttheten finns på plats, som vanligt, även om den inte känns speciellt jobbig idag. Nedräkningen fortsätter … det är nu fyra dagar kvar till semestern … och jag undrar vad några av mina kollegor gjorde här på jobbet igår kväll? Det luktar nämligen kadaver i köket.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Nedräkningen

Det är måndagsmorgon och jag längtar redan till fredag. Det är sista arbetsveckan innan semestern. Nedräkningen pågår för fullt. Det ska vara 39 timmar och 50 minuter arbetstid kvar innan jag lämnar kontoret för lång ledighet. Jag gissar att det kommer att bli färre timmar än så. Jag gissar att den här veckan kommer att vara lugn. Kanske.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

En sån dag – en bra alltså.

Jag är lite avundsjuk på en del av mina kollegor som idag jobbar sin sista dag innan semestern kickar igång. Själv ska jag jobba en vecka till. Nedräkningen har börjat. Förkylningen är nästan borta och det är fredag. Jag gillar’t!

…och när jag kom in på kontoret idag möttes jag av min kollega som för dagen har klätt sig som en swingpjatt … eller snarare som en Nalensnajdare. Det tyckte jag var roligt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Krimskrams

Schulmans blir utsparkade från VF och har nu en nedräkningsblogg på sin egen sajt istället. Eller … utsparkade och utsparkade … det hela är nog snarare ett litet PR-jippo för att locka folk till den kommande 1000apor-sajten. Nya rubriker skapade det och bröderna är lika glada ändå.

Visst är det väl så att kvällstidningarnas rubriker är precis lika köpta som blondinbloggarnas inlägg?

Eftersom jag gillar Madonna litegrann så tycker jag det är synd att hon som brukar hoppa på de musikaliska trenderna tidigt istället hoppar på Timbaland-tåget när det redan känns passerat. Nya låten ”4 minutes” tillsammans med Justin Timberlake är väldigt ospännande … för att inte säga ointressant.

Är det det här som blir den förmodade bloggdöden för de betalda blondinbloggarna? Utredning pågår.

Fuck! Nu har jag halkat på Bloggportalens topplista igen. Jag borde skärpa mig. Jag borde blogga bättre, intressantare och roligare. Eller skitsamma, jag borde inte bry mig, för även om det är roligt med topplistor (speciellt när jag ligger högt på dem) så bloggar jag för min egen skull … och för din.

Och nu blir det modeblogg … skjortor behöver jag. En hel drös. Snygga, fina skjortor. Klassiskt snitt, enkla, ”cleana”. En shoppingtur behövs och ska göras när orken trillar över mig.

Skriv upp dig och var med på Earth Hour den 29 mars 2008! Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

8, 7, 6, 5, 4…

Yes! Nu är det inte bara nedräkning till lördagen, nu räknar jag också ner eftermiddagen eftersom jag hade tänkt att vara ledig i morgon … och sen i två veckor till. Det är ju väldigt najs att man med fem gamla sparade semesterdagar får en riktig långledighet. Precis som jag har tänkt att ha. Lättja och frosseri är väl de synder som jag mest kommer att ägna mig åt.

Andra bloggar om: , , , , , , , , och

En onsdag i december

Jösses så mörkt det är på morgnarna nu. Mitt-i-natten-mörkt. Nedräkningen fortsätter och nu är det bara tre dagar kvar till lördagens vintersolstånd och årets kortaste dag. Det är oändligt svårt att vakna, såklart, men det känns ändå okej såhär de sista dagarna innan mitt lilla jullov. Dessutom är nästan alla julklappar inköpta (bara ett fåtal kvar) och idag ska vi tydligen ha julmys med jobbet och det blir nog trevligt. Julbord tror jag minsann att det var. Så det blir frosseri. Igen.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,

Nedräkning påbörjad.

Efter den här enormt långa hösten som har varit (f-n, den började väl redan i juli) och vintern som ännu inte har kommit har bloggen gått lite på sparlåga känns det som, speciellt de senaste veckorna. Jag skyller som vanligt på vädret, vinden, årstiden … allt annat än mig själv (som för övrigt också verkar gå lite på sparlåga för tillfället).

Även om jag längtar mycket till jul, nyår och ledigheten jag ska ha så är det inte det som jag räknar ner till. Det är idag tio dagar kvar till vintersolståndet då allt vänder och vi går mot ljusare tider, så också förhoppningsvis också livet här på bloggen.

Tio dagar. Jag räknar.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,