Inlägg taggade med ospännande

En helt vanlig dag

Min alldeles vanliga dag fortsätter. Idag blev det fryst färdigmat till lunch – crêpes – och det smakade väl … okej. Ospännande är kanske ett ord som passar.

Vi är några stycken som sitter runt bordet i rummet. Alla är tysta och djupt försjunkna i tidningarnas värld.

Nu efteråt sitter jag med en kopp kaffe bredvid mig och skriver de här raderna eftersom jag inte har något vettigare att skriva om.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Spindel spindel på väggen där

Jag ska väl kanske ta det som en komplimang. Att folk googlar spindelbilder och väljer att kolla på just mina gamla bilder. För jag kan se det, att folk dagligen har varit inne och sökt efter de där gamla bilderna. Det är inget speciellt med dem, ganska platta, ospännande och tråkiga bilder (förutom spindeln i sig då), tagna med en vanlig pocketkamera. Men enligt statistiken är folk tydligen som galna efter just spindelbilder … och mina verkar, om inte gillas, så i alla fall lite populära … och googlar man spindel så dyker en av mina gamla bilder upp på förstasidan.

Jag önskar bara att folk kunde lära sig att man ska fråga om lov innan de använder andras bilder.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , ,

Krimskrams

Schulmans blir utsparkade från VF och har nu en nedräkningsblogg på sin egen sajt istället. Eller … utsparkade och utsparkade … det hela är nog snarare ett litet PR-jippo för att locka folk till den kommande 1000apor-sajten. Nya rubriker skapade det och bröderna är lika glada ändå.

Visst är det väl så att kvällstidningarnas rubriker är precis lika köpta som blondinbloggarnas inlägg?

Eftersom jag gillar Madonna litegrann så tycker jag det är synd att hon som brukar hoppa på de musikaliska trenderna tidigt istället hoppar på Timbaland-tåget när det redan känns passerat. Nya låten ”4 minutes” tillsammans med Justin Timberlake är väldigt ospännande … för att inte säga ointressant.

Är det det här som blir den förmodade bloggdöden för de betalda blondinbloggarna? Utredning pågår.

Fuck! Nu har jag halkat på Bloggportalens topplista igen. Jag borde skärpa mig. Jag borde blogga bättre, intressantare och roligare. Eller skitsamma, jag borde inte bry mig, för även om det är roligt med topplistor (speciellt när jag ligger högt på dem) så bloggar jag för min egen skull … och för din.

Och nu blir det modeblogg … skjortor behöver jag. En hel drös. Snygga, fina skjortor. Klassiskt snitt, enkla, ”cleana”. En shoppingtur behövs och ska göras när orken trillar över mig.

Skriv upp dig och var med på Earth Hour den 29 mars 2008! Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,