Inlägg taggade med Shopping

Tripping

I morse fick jag ett SMS: ”Fika i Hästholmen och samling framför GK 10:45”. Så jag gick dit och mötte upp med Ostar, Marie och Stenis. Sen for vi iväg söderut…

…tills vi kom till Hästholmen. Där satt vi nere i den charmiga hamnen och fikade en stund. Jag åt en tredjedel av en chokladruta som var groteskt stor.

Sen åkte vi norrut … mellan gröna och gula fält…

…och hamnade i inte lika charmiga Motala…

…där jag köpte mig två par jeans. Efter det åkte vi hem igen.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

Big city life

På lunchen gick jag ner till sta’n…

…och lämnade in ett par klockor för batteribyte. Det visade sig att min gamla remrem-klocka (den i mitten) var helt kaputt. Trasig. Vilket kanske egentligen inte gör så mycket eftersom jag ändå inte använt den på flera år. Nu förpassas den till en låda eller något sånt.

Under tiden jag väntade på batteribyte, så köpte jag mig några pocketböcker. ”Tag fyra, betala för tre” stod det på skyltarna runt om i butiken, så jag gjorde det. 

På vägen tillbaka till kontoret köpte jag mig en Hakepi-kebab som fick bli dagens lunch. Mums filibaba.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Istället för det ena blir det det andra.

Som vanligt när jag ger mig ut för att shoppa så kommer jag hem med något helt annat än det som jag hade tänkt mig. Som idag. Jag tänkte köpa några skjortor och kommer hem med ett par skor. Och med den logiken ska jag alltså nästa gång jag ger mig ut kanske kolla efter till exempel ett par strumpor. Då borde det ju nämligen bli skjortor som jag kommer hem med. Eller?

Läs andra bloggar om , , , ,

Jakten på den perfekta reservoarpennan #7

Om några dagar kanske jag är glad igen. Du vet, lycka kan ju köpas för pengar. Tillfällig lycka i alla fall. Speciellt om jag köper mig en ny reservoarpenna … och pennoman som jag är kände jag litegrann att jag var tvungen att ha den. Bara för att. Jag tyckte nästan att den viskade till mig; köp mig, köp mig. Så jag gjorde det. En helt ny, en helt oprövad. Med fin spets. Aningen dyr, men va f-n. Den förra var ju billig.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , ,

Dagens shopping

Skjortor kan man aldrig få för många av och tre skjortor blev det idag. I den ena butiken tänkte jag först köpa en skjorta som i princip såg ut som den jag hade på mig. Det tänkte ju inte jag på, jag tyckte ju den var snygg … men mina kompisar hojtade om att jag skulle prova något annat än svarta/vita-randiga skjortor, så det blev en svart/vit-rutig. I den andra butiken hittade jag två till; en grå och en som var väldigt rutig för att vara mig.

Klicka här och ge mig en röst! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Shop til you drop and drop that shit!

Efter jobbet tog jag en runda på stan. Planlöst irrande i jakt på lite julklappar och det där planlösa irrandet är helt värdelöst. Man blir ju bara sur över allt folk och så slutar det med att man står där och klämmer på någon fullständigt idiotisk grej. För ju mer man irrar omkring, desto färre idéer om vad man ska köpa till sina nära och kära. Så det blev ett par skor istället. Till mig själv. Bara för att.

BloggRegistret.seGe mig din röst – klicka på den svart/vita här till höger! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Dagens shopping.

Eftersom kyla är en av de saker jag hatar allra mest så åkte jag efter jobbet och köpte mig en ny jacka. En sån där riktigt varm sak. En halvtimma senare var jag i en annan affär och då passade jag på att köpa mig en ny mössa också.

Läs andra bloggar om , , , , , , , ,

Först en babianstjärt och sen blev jag glad igen.

När jag åkte hemåt från jobbet var det mörkt ute. Den där normal-/sommartids-klockomställningsgrejen suger ju babianstjärt! I denna moderna tid som vi faktiskt lever i nu, när man inte behöver ändra tiden för ”att spara dagsljus” (whatdafuck!), så kan vi väl skrota det där systemet med normal-/sommartid. Okej?!

När jag kom hem blev jag glad igen. Av min bror fick jag en chokladbit och av det blir man tjock och glad. Dessutom hade jag fått den ena av böckerna som jag beställde förra veckan.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

Två stycken blev det.

Efter det förra inlägget var jag ju tvungen att kolla … och det blev en beställning av boken ”Mannen som sade ja” av Danny Wallace … och så en bok av Hanif Kureishi som jag inte hade läst; ”Något att säga dig”.

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Sängliggande

Idag kom resår- och bäddmadrassen som jag köpte i fredags. Fast jag förstår inte hur butiken tänkte när jag beställde hemleverans och bara en gubbe kom? Vilket betydde att jag själv var tvungen att hjälpa till att kånka in det där åbäket … som jag betalade för att slippa … och om jag inte hade kunnat hjälpa till, om jag hade varit gammal och skröplig eller handikappad, hur hade de gjort då?

Madrassen är i alla fall på plats och jag kommer säkert inte kunna sova en blund i natt. När jag låg i den nyss för att känna efter ordentligt hur den kändes (bra) så kändes det ändå ovant och lite konstigt jämfört med den gamla. En vanesak, jag vet. Men ändå.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,